Budescu este pe cale să semneze cu o echipă de tradiție din România! Condiția pusă de “magicianul” Astrei

Decarul giurgiuvenilor este la mare căutare în acest moment printre cluburile din România, mai ales după ce a intrat în ultimele luni de contract cu Astra, ceea ce înseamnă că la vară poate semna cu orice echipă din postura de jucător liber!

Constantin Budescu pare că și-a recăpătat pofta de fotbal în ultima vreme, iar evoluțiile sale în tricoul celor de la Astra Giurgiu au pus pe jar mai multe echipe. Dat ca și transferat la FCSB, mijlocașul giurgiuvenilor se pare că poate avea o destinație surpriză.

Budescu1

Potrivit informațiilor venite din partea Pro Sport, Constantin Budescu (31 de ani) se pare că ar fi luat legătura cu oficialii formației din liga secundă, Petrolul Ploiești, pentru o eventuală revenire pe “Ilie Oană”. Budescu a mai evoluat pentru “lupii galbeni” inclusiv la echipa de juniori, astfel că ar fi tentat să se întoarcă la echipa sa de suflet.

Singura condiție pe care actualul fotbalist al Astrei ar fi pus-o pentru a semna cu Petrolul este ca echipa să promoveze anul acesta pe prima scenă a fotbalului românesc. Avantajul prahovenilor ar fi acela că Budescu va putea semna la vară din postura de jucător liber de contract, astfel că formația lui Viorel Moldovan nu va trebui să plătească niciun ban în schimbul său.

Citește și Man și Olaru, așteptați în Anglia de către un român: “Sunt jucători foarte buni, ar putea face față!”

Finanțatorul Astrei, Ioan Niculae, se pare că i-a oferit fotbalistului său un nou contract, valabil pe trei sezoane, cu un salariu de aproximativ 20.000 de euro, dar Budescu nu a dat răspunsul final până în acest moment.

budescu astra craiova

2.000.000 de euro este cota de transfer a lui Constantin Budescu, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. Mijlocașul de 31 de ani a bifat 12 apariții în actualul sezon, reușind să marcheze 6 goluri și să le ofere colegilor săi 7 pase decisive.

Budescu a mai evoluat pentru Petrolul Ploiești în perioada 2005-2011, până în momentul în care a plecat la formația pentru care joacă și în acest moment, Astra Giurgiu. “Lupii galbeni” au încheiat anul 2020 doar pe locul 9 în ierarhia ligii a doua, la nouă puncte distanță față de liderul FC U Craiova 1948.

Citește și Ce lovitură pentru Pablo Cortacero! Spaniolul pierde teren în fața dinamoviștilor