RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Ce lovitură pentru Pablo Cortacero! Spaniolul pierde teren în fața dinamoviștilor

Situația de la formația din Ștefan cel Mare este în continuare una alarmantă, în ciuda faptului că acționarul majoritar al clubului, Pablo Cortacero, dă asigurări că vor intra banii și lucrurile vor reveni la normal!

În cursul zilei de ieri, la Dinamo a avut loc o ședință a Consiliului de Administrație, iar conducerea „câinilor” a luat o decizie importantă. Potrivit informațiilor GSP, Dorin Șerdean, unul dintre oamenii de încredere ai lui Cortacero, a rămas fără orice drept de semnătură în cadrul formației „alb-roșii”.

La întâlnirea care a avut loc ieri au participat Cornel Țălnar, Cristi Hîldan și Constantin Eftimescu, în timp ce din partea lui Cortacero nu a venit nimeni. Această decizie vine mai mult deoarece în următoarea perioadă, mai exact între 25-30 ianuarie, urmează ca în conturile clubului să intre o nouă tranșă din drepturile TV, în valoare de 400.000 de euro.

Ținând cont de criza actuală de la Dinamo, membrii din CA Dinamo au vrut să fie siguri că banii vor fi folosiți cu un scop, tocmai de aceea Șerdean a pierdut dreptul de a mai face vreo tranzacție. În momentul de față însă, singurul care mai are drept de semnătură la Dinamo mai este Constantin Eftimescu.

Atmosfera de la formația „alb-roșie” continuă să fie una extrem de tensionată, deoarece Pablo Cortacero continuă să țină pe toată lumea cu sufletul la gură, promițând de fiecare dată că va trimite banii și va plăti toate datoriile. Recent, acționarul majoritar al clubului a declarat că situația se va rezolva în următoarele zile și nici nu a vrut să audă de un eventual faliment al echipei din Ștefan cel Mare.

Citește și Man și Olaru, așteptați în Anglia de către un român: “Sunt jucători foarte buni, ar putea face față!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare