RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Budescu e sincer după meciul pierdut cu FCSB: ,,Când îţi propui puţin, nu obţii mai nimic”

Meciul dintre FCSB şi Astra Giurgiu, din etapa a 16-a a Ligii 1, disputat pe Naţional Arena, s-a terminat cu victoria gazdelor, scor 3-0.

Golurile partidei au fost marcate de Dennis Man în minutul 78 şi Florin Tănase, care a reuşit o dublă, în minutele 81 şi 89.

La finalul jocului, Constantin Budescu a analizat prestaţia echiepei sale din această seară. Mijlocaşul Astrei a mărturisit că echipa giurgiuveană şi-a propus foarte puţin pentru acest meci. Acesta a jucat meciul cu numărul 200 în Liga 1 în această seară.

,,În această seară ne-am propus foarte puţin, şi când îţi propui puţin, nu obţii mai nimic. Am venit să luăm punct sau puncte, dar din păcate n-am obținut nimic. Am dus-o bine până în minutul 70, după care a venit acel gol. Sper să prind cât mai multe meciuri, înseamnă mult borna aceasta de 200 de meciuri pentru mine.

N-am avut timp să mă gândesc la aceste zvonuri (n.r întrebat de transferul la FCSB), ne-am antrenat și noi pe unde am putut. De o săptămână facem numai pe sintetic. Am vorbit puțin în străinătate, dar nimic concret. Probleme încă sunt, ca aproape peste tot, deja ne-am obișnuit.„, a declarat mijlocaşul Astrei la finalul jocului.

După acest meci, FCSB rămâne în continuare liderul Ligii 1, unde a acumulat 37 de puncte în cele 16 meciuri disputate până acum. De cealaltă parte, Astra Giurgiu rămâne pe locul 12 în Liga 1, cu 16 puncte acumulate în tot atâtea etape disputate.

Citeşte şi VIDEO | FCSB n-a fost degeaba în Turcia! Victorie la scor de neprezentare cu Astra Giurgiu

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare