BREAKING NEWS | Cristina Neagu s-a retras temporar din naționala de handbal: “E important să înțelegem cum e să jucăm fără ea”

Naţionala feminină de handbal a României s-a calificat la Campionatul Mondial după ce a învins-o în deplasare, pe reprezentativa Macedoniei de Nord, scor 35-20, dar Cristina Neagu a luat o decizie radicală.

La conferința de presă, selecționerul României, Adrian Vasile a anunțat că Neagu se retrage temporar de la echipa națională.

E important să înțelegem cum e să jucăm fără Cristina. Am preferat să le dau minute celorlalte fete. Trebuie să fim mai exacți fără Cristina.

Cristina o să facă o pauză de la echipa națională, pentru ceva timp, începând din acest moment. Meciurile de calificare (n.r. la Euro) vor fi jucate fără Cristina, apoi vom lua o decizie și pentru Campionatul Mondial. Pentru moment, Cristina se va retrage.

cristina neagu steag

Toată lumea trebuie să joace și mai bine și vreau să găsesc o echipă și mai bună. Nu este ceva definitiv”, a declarat Adrian Vasile, la conferința de presă.

adi vasile selectionerul nationalei romaniei 2

Campionatul Mondial din Spania este programat în perioada 1-19 decembrie. La competiție vor participa 32 de echipe.

Citește și România s-a calificat la Campionatul Mondial de handbal feminin! “Tricolorele” nu au ratat nicio prezență la turneul final