RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

BREAKING NEWS | Alarmă și pentru Simona Halep! Posibil caz pozitiv și în aeronava cu care ”Super Simo” mergea în Australia

După ce Sorana Cîrstea a fost plasată într-o carantină restricţionată pentru turneul de la Melborne, acum ar putea veni şi rândul Simonei Halep. 

Dacă în cazul Soranei Cîrstea este cert faptul că s-a descoperit un caz de coronavirus în avionul care o transporta către Australia, acum, Simona Halep stă şi ea cu sufletul la gură.

Jurnaliştii importanţi din lumea tenisului au anunţat că un nou caz de coronavirus a apărut în rândul celor care erau transportaţi către turneul din Australia.

De această dată este vorba de un caz care a apărut în avionul care îi transporta către Adelaide pe liderul mondial Novak Djokovic, pe spaniolul Rafael Nadal, pe Simona Halep și pe Serena Williams. Echipa de organizare a turneului de la Australian Open încă nu a dat nicio reacție oficială în acest caz.

Surse ale jurnalistului Janick Schneider susţin că cel care ar fi fost infectat cu coronavirus este partenerul de antrenament al şlui Novak Djokovic. Acum, experţii medicali încearcă să vadă dacă cel depistat pozitiv este sau nu contagios.

Iată ce s-a întâmplat mai exact şi în cazul Soranei Cîrstea.

Mai multe tenismene importante din circuitul WTA, printre care Sorana Cîrstea şi Bianca Andreescu, vor avea parte de o carantină foarte strictă la Melbourne.

Acestea nu mai au voie să părăsească hotelul unde vor fi cazate pe perioada celor 14 zile de carantină, din cauza unui caz de Coronavirus apărut în ultimul moment.

O persoană din avionul care le transporta pe jucătoare de la Abu Dhabi către Melbourne a fost depistată pozitiv cu noul Coronavirus la sosirea în Australia.

În avion s-au mai aflat şi late jucătoare de tenis importante precum Angelique Kerber, Svetlana Kuznetsova, Ons Jabeur, Marta Kostyuk, Belinda Bencic sau Maria Sakkari.

Sorana Cîrsta şi Angelique Kerber chiar s-au pozat împreună în avionul care avea să le aduc o carantină mult mai strictă la Australian Open decât se aşteptau.

23 de tenismene au ajuns în Australia cu zborul EY8004 şi au fost plasate în carantină.

Jucătoarele de tenis nu vor mai avea dreptul să iasă acum din camerele de hotel pe durata celor 14 zile de carantină, iar antrenamente nu mai pot efectua deloc.

Toţi cei care participă la Australian Open sunt obligaţi să stea în carantină pe o perioadă de 14 zile, dar au dreptul la cinci ore de antrenament pe zi.

Primul turneu de Grand Slam al anului 2021 se va desfăşura în perioada 8-21 februarie, după ce a tot fost amânat din cauza pandemiei de Coronavirus.

Citeşte şi EXCLUSIV | Declarație năucitoare a unui fost internațional român: “Vrem să ne dăm mai deștepți ca toți, dar suntem lași”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare