RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

BOMBĂ pe piața transferurilor! Denis Alibec, aproape de PAOK Salonic! Detalii de la negocieri

Telenovela transferului lui Denis Alibec, 27 de ani, continuă. Deși, în urmă cu două zile, Gigi Becali declara că în maximum 5 zile, atacantul va fi transferat la Al-Shabab, lucrurile par să ia o altă turnură.

În timp ce Marius Șumudică, antrenorul formației saudite Al-Shabab, face presiuni către oficialii clubului pentru a-l transfera pe Denis Alibec, un nou tehnician român și-ar dori să lucreze cu atacantul vicecampioanei României.

Conform telekomsport.ro, Răzvan Lucescu ar fi dispus să-l transfere la PAOK Salonic pe Denis Alibec. Dezvăluirea a fost făcută de impresarul atacantului, Florin Lovin:

„Au fost ceva discuţii cu PAOK Salonic, unde este antrenor Răzvan Lucescu, am vorbit cu Răzvan. Răzvan a spus că Denis este un jucător cu un potenţial imens, însă ştie că are anumite probleme, dar crede că ar putea lucra cu el dacă s-ar ajunge la o înţelegere.”, a declarat Florin Lovin la Telekomsport.

Citește și Gigi Becali, anunț despre transferul lui Denis Alibec: ”Pleacă în 5 zile!” Replica lui Șumudică

Lovin a vorbit și despre posibilitatea ca Denis Alibec să ajungă sub comanda lui Marius Șumudică, la Al-Shabab. Varianta cea mai optimistă pentru a se realiza transferul, ar fi cea a unui împrumut:

„Este foarte greu să se realizeze transferul acolo, pentru că concurenţa este foarte mare. Arabii, de obicei, au acest orgoliu prin a aduce jucători care au avut reuşite în ultimul an. Ei se mândresc cu lucru ăsta, când semnează un jucător, îl prezintă cu mare fast.

Am văzut cazul lui Budescu. Şi este foarte greu să se facă transferul lui Denis la Al Shabab. Noi sperăm cu toţii, dar va fi foarte greu. Eu totuşi sper ca Steaua să fie de acord cu un împrumut, ar face lucrurile mult mai simple şi practic ar fi mai uşor pentru Denis să se transfere”, a concluzionat Lovin.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare