Zilele lui Denis Alibec, 27 de ani, la FCSB sunt numărate. Atacantul vicecampioanei e foarte aproape de transferul mult visat la Al-Shabab, echipa antrenată de Marius Șumudică.

“În maximum 5 zile e transferat la Al Shabab”, a fost anunţul făcut de Gigi Becali, la Pro X. Transferul pare mai sigur ca niciodată, dacă luăm în considerare presiunile pe care le face Șumudică asupra oficialilor formației saudite.

Citește și Se vând bilete la marele derby FCSB – Dinamo! Cât costă cel mai ieftin tichet

Șumi e pregătit să bage mâna în foc pentru atacantul care a reușit doar un gol în campionat, iar acum se antrenează singur:

Am fost şi luni la preşedinte. I-am spus că eu pentru Alibec bag mâna în foc. La început, conducătorii de aici nici nu au vrut să audă pentru că au văzut şi ei că Denis nu a jucat, dar acum analizează.

Nu-i interesează pe ei ce s-a întâmplat asta, normal. Numai că eu ştiu ce poate Denis, d-aia insist atât pentru el. Şi sunt o mie la sută sigur că dacă vine n-o să mă dezamăgească nici pe mine, nici pe cei de la Al Shabab, a declarat Marius Şumudică pentru Digi Sport.