Bianca Andreescu, arătată cu degetul! ”E cu nasul pe sus. M-a scos de pe Facebook și Instagram!”

Bianca Andreescu (locul 6 WTA) este una dintre cele mai talentate tinere jucătoare din circuit, dar nu are parte doar de laude. Canadianca de origine română a fost criticată de către românca Andreea Prisăcariu (20 de ani, locul 678 WTA), care o acuză că are o atitudine arogantă.

Bianca Andreescu (20 de ani) a fost revelația sezonului 2019, când a înregistrat 48 de victorii și 7 înfrângeri în circuitul WTA. A câștigat 4 turnee: US Open, Indian Wells, Toronto și Newport Beach.

Canadianca de origine română și-a stabilit obiective mărețe: vrea să devină cea mai bună jucătoare de tenis din toate timpurile. Detalii AICI

andreescu 2

S-a nimerit ca Bianca să fie talentată. Ea a ajuns sus și a avut oportunități pentru că a primit wild-card-uri la turnee importante. Eu am primit wild-card doar la BRD, la București. Pe vremea când am cunoscut-o, vorbeam cu ea în engleză, nu voia să vorbească în română! Ne-am cunoscut la Mondiale, la junioare.

Ne-am împrietenit, vorbeam ca fetele, mergeam să dansăm împreună. Au fost și petreceri pe-acolo, asta pe la 14 ani. Vorbea doar în engleză. Nu aducea discuția despre România, n-am vorbit niciodată despre asta. Am respectat că prefera să vorbească în engleză. Era drăguță, de treabă, cu o alură oarecum rea.

Are ceva rău în ea, dar în sensul pozitiv. E cu nasul pe sus, dar fix cât trebuie, e sigură pe ea. Atitudinea ei pe teren mi se pare foarte șmecheră. Era glumeață, vorbeam cu ea și de băieți, ne dădeam cu părerea despre ei, vorbeam despre fashion, unghii, sclipici. Am fost prietene pe Facebook și pe Instagram, după care m-a scos! Nu zic că e normal, dar am înțeles de ce a făcut asta“, a spus Andreea Prisăcariu, pentru GSP.

Andreea Prisăcariu era considerată una dintre marile speranțe ale României, dar n-a reușit să facă trecerea de la rezultatele excelente la junioare la competițiile de senioare.

CITEȘTE ȘI -> Scandal cu scântei la lotul feminin de tenis al României: ”Am rămas fără prosop. M-am dus la plante să mă acopăr cu ele”