Gigi Becali s-a resemnat! FCSB este foarte aproape de a rata pentru al patrulea an consecutiv titlul de campioană a României!

Cu doar trei etape rămase de disputat și cu un avans de cinci puncte pe care îl au ardelenii de la CFR, doar o minune o mai poate ajuta pe FCSB să devină campioană. Cunoscut ca un optimist incurabil, patronul roș-albaștrilor a avut joi un moment de obiectivitate și a recunoscut că doar un miracol îi mai poate satisface visul:

„90 – 95 la sută e jucat titlul. În mod normal, e jucat. Numai o minune poate face să se schimbe ceva. Să spunem că se încurcă ei, dar noi câştigăm tot? Cât e matematic… mai credem şi în minuni.

Citește și ULTIMA ORĂ | VIDEO | Eugen Neagoe e ISTORIE pentru Sepsi OSK! Cine va sta pe bancă

Uite, cum s-a întâmplat cu Viitorul. Dacă dădea Rivaldinho, să vezi ce făcea Colţescu (n.r. – arbitrul meciului CFR – Viitorul a fost Sebastian Colţescu). Mai dădea două penalty-uri, dar poate Ianis făcea ceva şi se termină 3-3. La cum s-a jucat prima repriză, mă aşteptăm că Viitorul să dea 3-4. 

Dacă era şi Ianis în zi bună, le dădea 3-4 Viitorul. Despre noi nu se poate spune că n-am avut curaj contra CFR-ului. Noi n-avem valoare. De fapt, avem valoare, dar jucătorii ăştia ai noştri sunt copii, e vorba de vârstă. Jucătorii sunt prea cruzi! Sunt descurajat, deşi eram cel mai optimist din fotbal”, a spus Becali la Pro X.