Becali revine în forță la TV: ,,Nu mă vaccinez! Nici dacă mor”. Ce se întâmplă cu FCSB

gigi-becali

Gigi Becali a anunţat că se retrage din viaţa publică, dar la mai bine de patru luni de pauză, acesta a acordat un inetrviu de aproape 2 ore la TV.

 

Acesta a spus că este dispus să renunţe la mai multe afaceri, după ce la începutul anului 2020 declara că este posibil să se retragă şi din fotbal în cazul unei crize.

becali gigi

Pandemia de coronavirus l-a afectat şi pe Gigi Becali, care a decis să pună stop pe mai multe dintre afacerile sale.

Eu încet, încet renunț la toate. Nu mai vreau decât afacerile care sunt vechi. Nu se poate altfel. Vrei să pui bază în oameni sau în Hristos? Nu poți să faci afacere curată cu politica și afacerile. Nu mă pot ruga dacă nu am inima curată.”, a declarat Becali pentru România TV.

gigi becali 1

De la începutul pandemiei de coronavirus, patronul de la FCSB a ajutat foarte multe persoane care s-au infectat. Acesta spune însă că nu vrea să se vaccineze nici dacă se află în pragul morţii. După ce s-a descoperit o nouă tulpină a coronavirusului, Becali prevede un viitor sumbru omenirii.

Nu mă vaccinez. Nici dacă mor pe loc! Nu-mi este frică de acest vaccin. Am medicament care iau câte o picătura cinci zile pe săptămână și gata. O să dea acest vaccin și după aia o să spună că nu l-au nimerit bine și că vor altul, că în Anglia au descoperit și altă tulpină mai rapidă.

Gigi-Becali

După vaccin o să spună… 2020 este începutul sfârșitului. Eu spun că în 40 sau 50 de ani vine sfârșitul lumii. O să spună… pentru că nu știm dacă ești bine, trebuie să-ți punem un cip în mână sau pe frunte ca să vedem dacă ai vaccin. Eu cred că lumea o să cadă în cap, pe stradă, din cauza vaccinului. Nici dacă îmi taie capul nu fac vaccin!

O să-ți pună plachetă în mâna drepată și în frunte. Unde îți faci cruce (arată vârfurile degetelor și fruntea)…. Asta vor să facă. O să vedeți, să puneți emisiunea peste 50 de ani.”, a mai spus Gigi Becali pentru sursa citată.

793912 alx3380 gigi becali nervos

Gigi Becali a dat de înţeles că va reveni în viaţa publică, după ce în ultimele zile a mai dat detalii cu privire la jucătorii care pot fi transferaţi de la FCSB.

fcsb1 2

Citeşte şi Legătura neștiută dintre George Simion și Gigi Becali! „Îmi zicea mama să votez AUR”