Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, l-a ironizat pe Mircea Rednic pentru faptul că tehnicianul dinamovist a declarat că îi va califica pe ”câini” în play-off-ul Ligii 1.

Deși se află pe locul 12 în clasament și în ultima etapă Dinamo a înregistrat un nou semieșec, pe teren propriu, cu Dunărea Călărași, scor 1-1, ”Puriul” este încrezător că își va îndeplini obiectivul. Acest optimism al lui Rednic a fost luat în derâdere de Gigi Becali care afirmase în urmă cu puțin timp că ”nici măcar Papa Pius nu va reuși să o califice pe Dinamo în play-off”.

Patronul FCSB a continuat joi ironiile la adresa rivalilor din Ștefan cel Mare și la adresa lui Mircea Rednic. Mai mult, Becali a promis că se va îmbăta în Piața Universității dacă Dinamo va ajunge în play-off:

„Pe cine o să poată să scoată, că sunt şapte înaintea lor. Pe cine o să poată să elimine, că trebuie să elimine două? Întreb şi eu aşa… Că m-au întrebat şi pe mine Luţu 2 şi Luţu 1. Că Luţu 2 (n.r. – Mihai Stoica) îmi spunea: <Bă, Gigi, e posibil, că e bun antrenor, e experimentat>. Eşti nebun! E imposbil de făcut.

Citește și Becali, luat peste picior de Alexandru David! Cum l-a ironizat președintele lui Dinamo

Eu, dacă el reuşeşte asta, care eu nu am mai băut de 25 de ani, eu mă îmbăt. În Piaţa Universităţii. Da, de bucurie. Eu nu zic că Rednic nu e bun antrenor, e valoros antrenor, ştiu şi eu. Dar cum să poţi să faci? Ca să spui tâmpenia pe care a spus-o: <Domne, o să fim acolo, în play-off>. Cum să spui aşa ceva? La primul pas, egal, la revedere. A făcut egalul şi la revedere”, a declarat Becali, la ProX.

Becali s-a arătat deranjat și de unele afirmații făcute de Rednic la adresa lui Nicolae Dică și la adresa lui Ionuț Luțu:

„Nu m-a supărat, că el nu e duşmănos. El spune în glumă, râzând. Singurul lcuru care pe mine m-a supărat a fost că… A zis-o la un mod, aşa, peiorativ, adică, domne, Luţu ar fi… Jignitor. În plus de asta, ce m-a deranjat mai tare, dar nu m-am supărat pe el, probabil a fost neinspirat, a fost exagerat puţin, că FCSB a avut antrenor atunci.

Foto: Fanatik

Cu alte cuvine, Dică nu este antrenor. Hai să zicem cu Luţu a fost o glumă plăcută, dar cu Dică nu a fost o glumă plăcută. Şi acum, ai văzut, i-a dat Dumnezeu una în cap. <Hai că îţi dau una în cap să faci tu un egal cu Călăraşi!> Pentru Luţu, pentru Dică îi mai dă una în cap cu Chiajna. Că le ştiu etapele mai bine decât cu cine joacă Steaua. Le ştiu mai bine etapele lor decât pe ale mele”, a concluzionat Becali.