Mircea Rednic a fost numit recent în funcția de antrenor principal al lui Dinamo. ”Puriul” și-a asumat o misiune extrem de dificilă, aceea de a o califica pe Dinamo în play-off-ul Ligii 1.

Totuși după semieșecul cu Dunărea Călărași, scor 1-1, obiectivul are șanse minime să poată fi realizat. Chiar și așa, Rednic pare a avea parte de toată susținerea șefilor din Ștefan cel Mare, chiar dacă patronul FCSB-ului, Gigi Becali a declarat într-o emisiune televizată că ”nici măcar Papa Pius nu poate să-i mai ducă pe <<câini>> în play-off”.

Citește și VIDEO | Război la CFR! Doi jucători ai campioanei României au împărțit vestiarul în două!

Alexandru David, președintele lui Dinamo, a sărit în apărarea lui Rednic și a declarat că antrenorul are parte de tot sprijinul conducerii și că este încrezător că obiectivul va fi realizat. Mai mult, oficialul alb-roșilor l-a ironizat pe Becali după afirmația de mai sus:

”Domnul Rednic are parte de întreg sprijinul nostru. Suntem convinși că va face treabă foarte bună la Dinamo și că va reuși să califice echipa în play-off. Și vreau să citez un clasic în viață și să spun că Mircea Rednic e mai tare decât Papa Pius”, a spus David, la Digi Sport Matinal.