Gigi Becali nu-l iartă pe Alex Chipciu după transferul la rivala CFR Cluj.

Fotbalistul de 30 de ani a semnat un contract pe doi ani și jumătate cu echipa antrenată de către Dan Petrescu.

Mijlocașul nu a jucat niciun minut în actuala ediție de campionat la Anderlecht, iar Gigi Becali este convins că ardelenii nu au făcut un transfer de senzație.

Patronul FCSB își dorește ca fotbalistul să nu aibă parte de rezultate pozitive în tricoul campioanei României.

„Hai să vă spun mot-a-mot: m-au întrebat ce îi uraţi lui Chipciu. Îi urez noroc, sănătate şi succes, dar la CFR îi urez insucces şi îi urez să le ia banii la mişto. Adică să nu aibă niciun fel de rezultate.

Eu spun că îi trebuie 6 luni, 4 luni, 3 luni să se pună pe picioare. Că n-a jucat de un an. Nu înseamnă că le ia banii la mişto? Păi asta mă interesează, adică să piardă campionatul anul ăsta şi la revedere. În sensul ăsta am spus.

gigi-becali-fcsb

Şi acum încă o chestie. Nu vreau să-l jignesc, că am făcut multe performanţe cu el. Dar spun o chestie, spun părerea şi nu are de ce să se supere: păi nu-l luam eu dacă era? Du-te, vezi-ţi de treaba ta.

El probabil a spus că nu ar veni pentru că aici trebuie să joace titular. Păi joacă el la noi vreodată în faţa lui Man? Şi are 30 şi ceva de ani, iar valoarea lui a fost pe angajament şi forţă şi viteză şi astea s-au mai subţiat. Părerea mea. Nu îl jignesc. Şi încă ceva, logic, că de aia avem minte, să gândim: păi, dacă era el bun, îl lăsau străinii aşa?” a declarat Gigi Becali la DigiSport.

gigi-becali

800.000 de euro este cota de piață a fotbalistului, potrivit transfermarkt.com.

30.000 de euro este salariul lunar al lui Chipciu la CFR

Citește și Transferul anului în fotbalul românesc! Ianis Hagi la FCSB? Ce a declarat Becali