VIDEO | Război la CFR! Doi jucători ai campioanei României au împărțit vestiarul în două!

Meciul de handbal Portugalia-România a împărțit în două vestiarul campioanei CFR Cluj!

Căpitanul lusitan Mario Camora și fundașul Andrei Radu au urmărit cu sufletul la gură primul meci al “tricolorilor” din campania de calificare la Europeanul de handbal. România a pierdut categoric cu 13-21 partida din deplasare contra Portugaliei și așteaptă duelul de duminică de la Cluj-Napoca contra campioanei mondiale Franța.

Cei doi jucatori ai campioanei au fost șefi de galerie fiecare pentru naționala sa și chiar au făcut un pariu, miza fiind cina la un local din Cluj-Napoca.

Mai mult decât atât, ambii fotbaliști de la CFR s-au întrecut și la pronosticuri vizavi de rezultatul exact al partidei de handbal dintre Portugalia și România.

Citește și VIDEO – FOTO | Mesaj emoționant postat de Leo Messi după Barcelona – Inter Milano

Camora, fanul României la meciul contra Franței

Căpitanul Camora a mers pe mâna portarului Bravo Quintana, despre care a spus că va face diferența și va înclina balanța spre echipa lusitană.

Dincolo de rivalitățile din meciul de aseară, căpitanul portughez al campioanei CFR Cluj a promis că va fi cel mai înfocat fan al naționalei noastre în partida de duminică, de la Cluj-Napoca, cu multipla campioană mondială, europeană și olimpică.