Darius Olaru, 20 de ani, mijlocașul formației Gaz Metan Mediaș a reprezentat încă de anul trecut o țintă pentru FCSB. 

Tânărul fotbalist al Gazului care poate juca atât în bandă, cât și ca atacant a fost subiectul unui posibil transfer și în această toamnă, atunci când Gigi Becali le-a pus pe masă medieșenilor suma de 350.000 de euro și alți zece la sută dintr-o vânzare ulterioară a mijlocașului.

Mai mult, Becali l-ar fi oferit medieșenilor și pe Daniel Benzar pentru a obține semnătura jucătorului. Pe ultima sută de metri negocierile au picat, oficialii ardelenilor motivând că vor să-l dea pe Olaru la o echipă din străinătate.

Citește și VIDEO | Ambiții mari pentru șefii de la Casa Fotbalului! Stoichiță: ”Vrem să ne calificăm la Jocurile Olimpice de la Tokyo!”

Ioan Mărginean, președintele Gazului a vorbit despre prima încercare a FCSB-ului de a-l transfera pe Olaru și motivele care au dus la stoparea negocierilor din vara anului trecut:

”Și eu sunt credincios ca domnul Becali. Noi nu am avut înțelegeri verbale, noi am avut încheiat și un contract pe care l-am rupt la vremea respectivă, mai exact în vara anului trecut, pentru că noi eram o echipă care avea nevoie de bani, nu azi, nu mâine, ci ieri!

Și acolo erau două clauze în care sumele erau împărțite pe o perioadă mare, care nu ne ajutau să ne rezolvăm problemele de la ora respectivă”, a spus Mărginean la DigiSport.

Oficialul Mediașului a avut numai cuvinte de laudă la adresa partenerului său de afaceri, Gigi Becali. Mărginean și-ar dori în Liga 1 mai mulți patroni după tiparul oficialului vicecampioanei României:

”Eu cred că domnul Becali m-a înțeles, am discutat tot timpul politicos cu dânsul. Eu mi-aș dori 10 de Becali în fotbalul românesc, pentru că atunci s-ar face investiții mult mai multe.

A înțeles și băiatul, Olaru, care-și vede de treabă, a demonstrat și la lotul de tineret, în cele 14 minute de la Cluj, cu Belgia, că are valoare. Vom vedea ce va fi”, a conchis Mărginean, pentru sursa citată.