Bayern Munchen, refuz oficial! “Champions League este cea mai frumoasă competiţie!”

Bayern Munchen şi-a spus punctul de vedere într-un comunicat oficial pe tema înfiinţării Superligii Europei. Deţinătoarea trofeului UEFA Champions League refuză să participe la viitoarea competiţie.

Bayern Munchen, club cu şase trofee ale Cupei Campionilor în palmares, spune un nu hotărât Superligii Europei. Câştigătoarea ultimei ediţii UCL a remis un comunicat oficial la o zi după anunţul celor 12 cluburi fondatoare.

“Membrii clubului şi fanii resping o Superligă. Este dorinţa noastră şi obiectivul nostru ca echipele europene să tăiască această competiţie minunată şi emoţionantă, Champions League, şi să o dezvolte împreună cu UEFA. FC Bayer spune nu Superligii” – a fost mesajul preşedintelui Herbert Hainer.

“Din partea conducerii pot spune că FC Bayern nu va participa la Superligă. FC Bayern este în solidaritate cu Bundesliga. A fost şi este o mare bucurie pentru noi să reprezentăm Germania în Champions League. Încă ne amintim cu drag victoria noastră obţinută la Lisabona în 2020, un moment atât de fericit care nu va fi niciodată uitat. Pentru FC Bayern, Champions League este cea mai bună competiţie din lume” – a transmis şi legendarul Karl-Heinz Rumennige, preşedinte al consiliului de administraţie de la Bayern.

Bayern

CITEŞTE ŞI: VIDEO | Guardiola, argumentul suprem împotriva Superligii Europei! “Ăsta nu mai este sport!”