Banii le-au luat mințile! Declarație incredibilă a lui Florinel Coman: ”Da, nea Gigi, ai dreptate!”

Chiar dacă a investit milioane de euro în jucători și le-a oferit acestora salarii foarte mari, Gigi Becali nu este mulțumit de parcursul formației sale în campionat. Ba mai mult, vicecampioana României a fost și eliminată de Rapid Viena din Liga Europa.

În aceste condiții, Gigi Becali s-a hotărât să meargă în cantonamentul de la Berceni pentru a avea o discuție cu jucătorii și pentru a le cere acestora să dovedească în teren că merită să primească aceste salarii generoase. Astfel, oficialul roș-albaștrilor a povestit jurnaliștilor dialogul pe care acesta l-a avut cu Florinel Coman în fața întregii echipe:

”Îl criticam anul trecut? Acum, n-ai ce să-i faci! Și-a câștigat dreptul. Mi-a zis, de fapt, eu i-am zis: ’știi care este părerea mea? Părerea mea este că voi ați venit de la 3.000 de euro la 13.000 de euro, 15.000 de euro și deja… (n.r. – a făcut semne cu mâna că banii le-au luat mințile).

Citește și VIDEO | Jose Mourinho face haz de necaz: ”Am căzut ca să vorbiți de mine”

coman

Da, nea Gigi, ai dreptate! De la 3.000 de euro, la 15.000 de euro sunt bani mulți și ne-a cam furat (n.r. i-a luat valul)! Ne-a trebuit un an de acomodare, acum ne-am dat și noi seama’, așa a spus”, a dezvăluit Becali, la Digi Sport.

Cel mai așteptat meci al rundei cu numărul 8, derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB se va disputa, duminică, 16 septembrie, de la ora 21:00.