RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

„Baciul” sare în apărarea lui Ianis Hagi: „Atâta lume e pusă pe el, de parcă doar Ianis e la echipa națională”

Gică Popescu (53 ani), președintele Viitorului, îi ia apărarea lui Ianis Hagi.

România U21 s-a calificat la Campionatul European de Tineret din 2021, după remiza cu Danemarca U21, scor 1-1.

Gigă Popescu a declarat că nu întelege de ce toată lumea s-a pus pe Ianis, de parcă ar fi singurul care joacă la națională.

„Nu știu dacă e un sistem care nu îl avantajează, dar ce mi se pare interesant e că atâtea tunuri sunt puse pe Ianis, ceea ce mie mi se pare deplasat. Atâta lume este pusă pe Ianis… Dumnezeule! De parcă doar Ianis e la echipa națională. Rădoi nu are nicio problemă cu Ianis, iar Ianis nu are cum să aibă o problemă cu Mirel Rădoi. Atât s-a interpretat și disecat acea declarație a lui cu mingea…” a declarat Gică Popescu pentru Fanatik.

„Orice, dar orice se întâmplă, nu este niciun jucător atât de analizat și criticat. De parcă el e singurul responsabil de rezultatele echipei naționale. Cum se întâmplă ceva, analiză pe Ianis.”

Citește și EXCLUSIV | Naționala e pe mâini bune: ”Ionuț Radu va fi portarul titular! E un lider, a demonstrat!”

„Aoleu, a făcut Ianis, n-a făcut Ianis, că a pasat, că n-a pasat. Este singurul jucător care este analizat la sânge după fiecare meci. După jumătate de repriză, după fiecare minut pe care îl joacă… De ce? De ce numai el?” a mai spus Popescu pentru Fanatik.

„Baciul” a spus că toate criticile la adresa lui Ianis vin prin prisma numelui pe care îl poartă. Gică Popescu e de părere că toată lumea ar trebui să își ia notițe când Gică Hagi vorbește.

„Mi se pare o atitudine incorectă față de el. De ce? Pentru că îl cheamă Hagi? Pentru că Gică Hagi spune lucrurilor pe nume? Că el spune aceleași lucruri de un an, doi. Când vorbește Gică Hagi, restul ar trebui să ia notițe! De ce totul este un atac către un om care are un proiect fotbalistic și care a demonstrat cum trebuie făcute lucrurile? Numai la noi e nebunia asta, că în spatele declarațiilor se ascunde ceva. Nu vedeți cât de sincer e și cât iubește fotbalul? Și-a investit toți banii în fotbal.” a menţionat Popescu pentru sursa citată.

Citește și Șefii lui Dinamo, criticați dur: “Au venit în costum de salvatori, dar sunt doar desene animate”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare