Avertisment după moartea fulgerătoare a lui Martin Tudor: ”Dacă nu faci asta, ajungem la astfel de drame!”

Avertisment după moartea fulgerătoare a lui Martin Tudor

Fostul portar al Stelei s-a stins din viață astăzi, 30 martie, în urma unui infarct fatal. Andrei Cristea, fostul coleg al lui Martin Tudor, la Steaua, s-a aratat devastat de trecerea în neființă a fostului portar, la vârsta de 43 de ani.

Atacantul este de parere că fotbaliștii ar trebui să facă controale mai des și consideră că oprirea bruscă a activității sportive, la încheierea carierei, poate cauza și conduce la drame de acest fel.

„Era un băiat inteligent, sufletist. Din păcate s-a dus, condoleanțe familiei. Și Didi Prodan, Patrick Ekeng de la Dinamo,cred că oprirea bruscă a activității sportive este un factor important, de-aia se recomandă ca după ce termini cariera de fotbalist să mai joci, e nevoie de o descărcare treptată.El era apropiat de Aliuță, de Neaga, de Rădoi. Un lider al vestiarului, un băiat de bun simț, apreciat”, a spus Cristea la ProSport.

Martin Tudor a jucat de-a lungul carierei la Jiul Petroșani, Olimpia Satu Mare, Steaua, CFR Cluj și Universitatea Cluj. Acesta a evoluat în 184 de meciuriîn prima ligă a fotbalului românesc și a cucerit trei trofee cu Steaua: două titluri, în 2001 și 2005, și o Supercupă, în 2001.

CITEȘTE ȘI: Martin Tudor, singur pe ultimul drum?! „Nu putem să mergem la înmormântarea lui”