RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Cum ocoleşte FCSB carantina la revenirea din Turcia! ,,Se pot face excepţii, dar acestea au scop umanitar”

FCSB este singura echipă de fotbal din Liga 1 care a decis să se pregătească, înaintea returului de campionat, în Turcia. 

După ce se vor întoarce din cantonament, roş-albaştrii nu vor avea parte de carantină în România, deşi Turcia se află pe lista galbenă. Cu toate că revenirea din această impune o izolare de 14 zile, FCSB nu va avea parte de acest tratament.

Motivul este unul simplu. Gigi Becali a obţinut o dispensă pentru echipa sa tocmai de la DSP, iar astfel poate evita carantinarea la revenirea la Bucureşti.

Alexandru Rafila, medic român, a comentat situaţia celor de la FCSB şi nu înţelege cum gruparea bucureşteană a primit această aprobare de a nu intra în carantină la revenirea în ţară.

Nu-mi dau seama ce a stat la baza unei astfel de aprobări. Poate s-a considerat că au mers acolo după ce au făcut un test, iar în Turcia, fiind vorba despre un cantonament, sunt extrem de strict supravegheați, nu interacționează cu nimeni altcineva și atunci nu există risc. Da, se pot face excepții, dar din ceea ce știu eu, aceste excepții au scop umanitar.

De exemplu, dacă ți-a murit cineva din familie și trebuie să revii în țară, dacă te întorci pentru a lua un document important și ești om de afaceri, acțiuni de acest gen. Pentru explicații mai clare trebuie să întrebați la Comitetul Național pentru Situații de Urgență, la domnul Raed Arafat.”, a declarat medicul Rafila, potrivit GSP.ro.

FCSB va juca primul meci din 2021 împotriva celor de la Astra Giurgiu, pe data de 15 ianuarie, de la ora 20:00. Echipa lui Becali începe returul din Liga 1 din poziţia de lider, cu 2 puncte peste Craiova şi 3 peste CFR Cluj.

Citeşte şi Ianis Hagi poate schimba din nou echipa! Mijlocaşul, pe lista de transferuri a unei semifinaliste de Champions League

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare