RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Australian Open 2021. Încă 25 de sportivi obligați să intre în carantină de 14 zile

Australian Open 2021 se confruntă cu probleme din ce în ce mai serioase. Organizatorii primului turneu de Grand Slam al anului au anunţat, azi, că încă 25 de sportivi sunt în izolare pentru o perioadă de 14 zile.

O persoană din avionul cu care s-au deplasat de la Doha la Melbourne a fost testată pozitiv cu noul coronavirus.

Un test Covid-19 a avut rezultat pozitiv în cazul unui pasager al unui zbor charter de la Doha la Melbourne, care a sosit la ora 05.30, în 16 ianuarie. Pasagerul nu face parte din grupul de sportivi şi a fost testat negativ înainte de zbor. În avion s-au aflat 58 de persoane, inclusiv 25 de sportivi.

Cu toţii sunt deja în hotelurile pentru carantină. Cei 25 de sportivi nu îşi vor putea părăsi camerele de hotel timp de 14 zile şi până când îşi vor da acordul medicii. Ei nu vor fi eligibili pentru a se antrena”, se arată pe contul de Twitter al Australian Open.

Alte trei cazuri pozitive fuseseră depistate în Australia în rândul jucătorilor, staff-urilor lor şi oficialilor care au călătorit cu zboruri charter. Astfel, 47 de jucători care au făcut deplasarea cu două zboruri charter, unul de la Abu Dhabi şi altul de la Los Angeles, erau deja în izolare 14 zile.

Numărul acestora a ajuns la 72, iar printre jucătoarele izolate se numără Sorana Cîrstea, Angelique Kerber, Viktoria Azarenka, Sloane Stephens, sau Garbine Muguruza.

Citește și Novak Djokovic sare în apărarea Soranei Cârstea! Ce a cerut sârbul

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare