FOTO VIDEO | Spaniolii au ajuns în România! “Europa League este o competiție foarte importantă pentru noi”

Jucătorii și staff-ul de la FC Sevilla au ajuns la Cluj-Napoca, în jurul orei 13, și s-au confruntat cu vremea mohorâtă din România. Președintele clubului spaniol, Jose Castro, a declarat că este precaut înaintea manșei tur din 16-imile de finală ale Europa League.

Meciul CFR Cluj – FC Sevilla se va juca joi, de la ora ora 19:55. Sunt așteptați 20.000 de spectatori pe arena ‘Dr. Constantin Rădulescu’.

Spaniolii au trecut de la 20 de grade Celsius și soare la 4 grade și cer înnorat. Antrenorul Julen Lopetegui a adus la Cluj-Napoca un lot de 22 de jucători.

Sevilla traversează un moment slab, fiind fără victorie în ultimele patru meciuri, în LaLiga și Cupa Spaniei.

În ultimele meciuri, nu ne-am descurcat prea bine, dar Europa League este o competiție foarte importantă, chiar esențială pentru noi. Statutul de favorit trebuie demonstrat pe teren, trebuie să arătăm că vrem să câștigăm această competiție.

Conducerea are un proiect clar pentru viitor. Lucrurile nu au mers tocmai bine în ultima vreme, dar am încredere maximă în echipă și în persoanele din jurul echipei. Vom începe să câștigăm meciuri și să revenim acolo unde trebuie să fim.

Sunt precaut, puțin îngrijorat. Dacă n-aș fi, aș fi iresponsabil. Trebuie să menținem încrederea la nivelul grupului. Avem încredere în antrenor la fel cum aveam în luna iulie. Nimic nu este pierdut, avem șanse bune să ne îndeplinim obiectivele“, a declarat președintele clubului andaluz, Jose Castro.