EXCLUSIV | Cum au dispărut banii de la Dinamo: ,,I-am achitat de 5000 de euro! În ultimii ani am adus 4 milioane de euro”

Dinamo are un sezon dezastruos din toate punctele de vedere, după ce în vara lui 2020 a ajuns pe mâinile spaniolului Pablo Cortacero.

Dinamo a ajuns să se bată la retrogradare în Liga 1, lotul echipei fiind unul destul de subţire din cauza problemelor financiare din acest moment. Deşi Dinamo a avut venituri de milioane de euro în ultimii ani, în acest moment a ajuns într-o situaţie în care doar fanii din DDB mai bagă bani la club.

ddb

Giovanni Becali, fost impresar, a dezvăluit cum a devenit membru DDB, după ce nu i-a mai fost achitată o sumă de bani restantă. Acesta susţine că a adus în ultimii ani, prin transferurile realizate, milioane de euro în conturile clubului din Ştefan cel Mare, însă banii se duc repede.

,,Eu i-am achitat de 5000 de euro. Le-am dat 5000 de euro, i-am anunţat. Ei aveau să-mi dea nişte bani şi i-am achitat de ei plus altele. Au zis că o să-mi dea şi mie licenţă din aia 1948, vreo trei carduri de dinamovist. Mi-au zis că o să mi le dea. Nu e vorba de 5000 de euro.

giovanni-becali-dinamo

Eu de 4-5 ani, firma Becali Consulting a adus adus la Dinamo 4-5 milioane de euro. Cu Costache 700 de mii, cu Mahlangu 600 de mii, cu Nedelcearu 800 de mii, cu ăla, cu ăla tot au venit 3-4 milioane, dar banii se duc. N-ajung banii de televiziune la o echipă ca Dinamo, FCSB sau Craiova. Banii de la TV şi marketing sunt puţini.”, a declarat Giovanni Becali, în exclusivitate, pentru Realitatea Sportiva.

Acum, fără bani prea mulţi, Dinamo încearcă să se salveze de la retrogradare, reuşind să strângă doar 27 de puncte în 30 de meciuri ale sezonului regulat din Liga 1.

Dinamo Sorescu Clinceni

Citeşte şi Şerdean îşi anunţă revenirea la Dinamo: ,,Am nişte lucruri neterminate! Nu-i las să-şi facă mendrele”