Şerdean îşi anunţă revenirea la Dinamo: ,,Am nişte lucruri neterminate! Nu-i las să-şi facă mendrele”

Dinamo a ajuns pe mâinile spaniolului Pablo Cortacero în vara anului 2020, iar lucrurile au luat-o de la o zi la alta în jos din toate punctele de vedere.

Odată cu preluarea clubului de la Negoiţă de către Cortacero, la Dinamo a fost instalat în fucţia de director general Dorin Şerdean, omul de încredere al ibericului din România.

serdean cortacero

Concediat de DDB, Şerdean anunţă ca va reveni la Dinamo, iar suporterii nu-şi vor mai face de cap la clubul din Ştefan cel Mare. Acesta a făcut şi câteva dezvăluiri despre acuzele care iau fost aduse de fanii acţionari ai lui Dinamo, cât şi despre managerul sportiv al clubului, Mario Nicolae.

Vreau să fac câteva precizări importante, deoarece o să vină vremea să dau toate cărțile pe față cu acești indivizi care au pus mâna pe Dinamo.

Eu am niște lucruri neterminate acolo și mă voi întoarce. Nu o să îi las pe ei să își facă meandrele. O vom rezolva în instanță. M-au amenințat și au vrut să mă umilească public, dar nu o să le meargă cu mine. Acel avocat era al clubului și muncea pentu club. Nu era normal să fie plătit? Cu ce am păcălit eu clubul? Ce bani am furat eu de la suporteri? Îi rog pe cei din DDB să se ducă la Poliție și să mă reclame. Însă eu mă voi întoarce la Dinamo.

dorin-șerdean

Ce mașină am furat eu sau ce naiba au zis suporterii că am făcut cu ea… Da, am lăsat-o la Alba Iulia, cu ce era să mă duc acasă? Voiau să mă duc pe jos sau cu trenul? I-am chemat să o ia de acolo. Vi se pare că am furat mașina? O să reglăm noi lucrurile și cu domnul Mario Nicolae, care văd că vorbește foarte urât despre noi. A uitat când venea în septembrie și se ruga de noi să îl angajăm la Dinamo? Atunci era ca un mielușel, iar acum a prins glas.

Dar văd că se pare că a uitat acest Mario Nicolae! Apropo de mașinile de la club, cei de la DDB habar nu au de ele si au vrut doar să mă umilească pe mine public cu faza cu mașina luată de mine la Alba Iulia. Ei habar nu au ce se află pe gestiunea clubului, ce acte sunt acolo, dar am fost la București și am văzut în parcare o masină a clubului pe care nu o foloseste nimeni. Știam de ea, dar știu și de alte mașini.

ddb

Vă dau si numărul și locația unde se află în parcare. Și nu este doar una. Am făcut fotografii și am filmat totul. O să aveți parte de multe surprinze cât de curând. Acești indivizi vor răspunde în fața legii pentru tot ce au facut. Vă repet: mă voi întoarce la Dinamo. Vom vorbi despre licență și de baza de la Săftica cu altă ocazie. Aveți un pic de răbdare.”, a declarat Dorin Şerdean, pentru ProSport.

dorin serdean

Citeşte şi Dinamo nu a scăpat de garda lui Cortacero! Dorin Şerdean se ocupă în continuare de plăţile de la club