Atacantul din Liga 1, propus la FCSB și CFR Cluj: “Nu cred că va mai rămâne acolo la ce a arătat până acum!”

Sursa foto: Credit- MB Media, Profimedia Images

“Roș-albaștrii” pare că nu se pot desprinde în clasament de principala urmăritoare, CFR Cluj, formație care a egalat din nou la puncte echipa lui Toni Petrea, după 5-0 cu FC Argeș!

Cu un parcurs foarte bun în acest sezon de Liga 1, atacantul celor de la FC Argeș, angolezul Cephas Malele (27 de ani) a reușit să impresioneze pe toată lumea și să ajungă în vizorul echipelor mari din campionatul României. După interesul celor de la CSU Craiova, Malele ar putea reprezenta o soluție și pentru FCSB sau CFR Cluj, anunță fostul internațional, Ioan Ovidiu Sabău.

maleel

Fostul mare mijlocaș al României este de părere că atacantul piteștenilor poate juca la echipe importante din Liga 1, în urma evoluțiilor foarte bune din ultima perioadă. Sabău crede că Malele nu va mai rămâne mult timp în Trivale, dacă va continua să joace precum a făcut-o în acest an.

ovidiu sabau

”Eu zic că (n.r. – Malele) este un jucător de FCSB, de CFR sau de alte echipe importante. Nu cred că va mai rămâne la FC Argeş, la ce a arătat până acum!”, a spus Ovidiu Sabău, la Look Sport+.

400.000 de euro este cota de piață a angolezului, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. 8 goluri în 18 meciuri a marcat Cephas Malele pentru FC Argeș, formație la care a ajuns la începutul acestui sezon de la Oliveirense, Portugalia.

Citește și Un nou jucător de la FCSB este propus la echipa naţională: ,,E ceas! Nu înţeleg de ce nu e băgat în seamă”