RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Atac furibund al lui Kyrgios! Condamnă organizarea turneului Adria Tour! „Asta le întrece pe toate”

Organizarea turneului demonstrativ de tenis Adria Tour, în Serbia şi Croaţia, a reprezentat o veritabilă bombă epidemiologică, pe fondul pandemiei de coronavirus. Inițiatorul competiției, sârbul Novak Djokovic (locul 1 ATP), alți jucători importanți, spectatori și membri din staff-ul sportivilor au fost depistați pozitiv la COVID-19.

Pe fondul acestei situații, Novak Djokovic este aspru criticat de către fani și o parte dintre jucători, pentru că a pus în pericol viața mai multor oameni, prin organizarea turneului.

Novak Djokovic și soţia lui, Jelena, au fost testați pozitiv cu noul coronavirus. Tot după participarea la Adria Tour, au fost infectați Viktor Troicki, Grigor Dimitrov şi Borna Coric.

Acum o săptămână, Grigor Dimitrov, Novak Djokovic, Dominic Thiem și Alexander Zverev au petrecut până în zori într-un club din Belgrad, iar imaginile au stârnit furie pe internet.

Mă rog pentru toți cei care au COVID-19. Nu mă mai atacați pentru tot ce am făcut și a fost catalogat drept ‘iresponsabil’ sau ‘stupid’. Asta le întrece pe toate„, a scris Nick Kyrgios pe Twitter.

Toate competițiile de tenis sunt suspendate până la finalul lunii iulie, pe fondul pandemiei de coronavirus. ATP a anunțat reluarea sezonului pe 14 august.

CITEȘTE ȘI -> Novak Djokovic a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus! Reacția sârbului

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare