Atac dur la adresa lui Mihai Stoica: “Au un tip cu mască care stă în tribună și strigă și ăla!”

Sursa foto: Sport Pictures

FCSB a remizat aseară în ultimul meci din acest an, contra celor de la Sepsi, scor 1-1, la capătul unui meci destul de tensionat!

Dennis Man&co nu au reușit să încheie anul cu o victorie așa cum aveau de gând, dar cu toate acestea egalul contra covăsnenilor îi menține pe prima poziție în Liga 1, cel puțin până la reluarea competiției în anul viitor.

fcsb13

Partida disputată la baza de pregătire de la Mogoșoaia nu a avut parte de multe goluri din partea celor două echipe, dar a creat un moment destul de tensionat la pauză, atunci când antrenorul celor de la Sepsi, Leo Grozavu, a avut un schimb dur de replici cu fundașul FCSB-ului, Valentin Crețu.

grozavu leo
Sursa foto: Cristi Preda

Cei doi se pare că au un conflict încă de pe vremea când lucrau la Gaz Metan Mediaș și se pare că inclusiv în meciul din Supercupa României, disputat în vara acestui an, atmosfera a fost una destul de încordară între tehnician și fotbalist.

Leo Grozavu a vorbit la finalul partidei despre incidentul la care a fost protagonist și a mărturisit că i-a văzut foarte agitați pe cei de la FCSB și inclusiv pe Mihai Stoica, managerul general al echipei, care se afla în tribună și care a fost extrem de vocal în timpul meciului.

“FCSB nici n-a intrat la noi în careu. Pe finalul jocului au avut o situație, în rest nici nu au intrat la noi în careu. Echipa care se joacă cu toată lumea, strigă toată lumea de pe banca, erau agitați. La alte meciuri nu i-am văzut așa agitați pe cei de la FCSB. E felul nostru de a fi. Noi așa ne comportăm la fiecare meci. Ne dorim, suntem colerici.

Dar pe cei de la FCSB i-am văzut foarte liniștiți până la meciul asta. La meciul asta ziceai că-s injectați. Mai strigau și câțiva din tribună. Mai au unul, un tip cu mască, care stă prin tribună și strigă și ăla!”, a declarat Leo Grozavu, potrivit Fotbal Look.

Citește și Vești proaste pentru preparatorul fizic de la FCSB, Thomas Neubert! FRF: “Are probleme mari cu actele!”