Andrei Cristea, dezamăgit după ce a fost demis din funcția de antrenor: “Toate sacrificiile le-am făcut pentru club și oraș!”

Sursa foto: Poli Iași/Facebook

Andrei Cristea nu va mai fi antrenorul principal al echipei moldovene și cel mai probabil va reveni ca jucător la echipa din Copou!

Demisa lui Andrei Cristea din partea Comitetului Director al Politehnicii Iași a venit la primul antrenament după înfrângerea cu Voluntari (0-2). Oficialii moldovenilor au decis ca atacantul în vârstă de 36 de ani să fie eliberat din funcția de antrenor principal, iar locul său va fi luat de Marian Rada, venit la echipă chiar înainte de ultimul meci din campionat.

Atacantul, care a devenit antrenor la finalul lunii ianuarie, după demiterea lui Daniel Pancu, se numără încă printre golgheterii campionatului cu 7 reușite și 3 pase de gol, clasându-se pe poziția a 9-a. Andre Cristea a oferit și o primă reacție după ultimele decizii din cadrul clubului și s-a arătat dezamăgit de situație.

andrei-cristea-poli-iași

„Nu vreau să comentez foarte multe, doar că eu am acceptat această poziție într-un moment extrem de greu pentru echipă. În același timp eram al treilea golgheter al campionatului, toate sacrificiile pe care le-am făcut, le-am făcut cu sufletul pentru club și pentru acest oraș. Îmi pare rău, sunt la dispoziția clubului.

Îmi doresc foarte mult să ne salvăm, indiferent de poziția pe care o voi avea și sunt convins că vom pune umărul cu toții mai departe pentru salvarea echipei”, a declarat Andrei Cristea pentru ProSport.

Citește și -> Ciprian Paraschiv reacţionează, după ce Andrei Cristea a fost obligat să redevină jucător: ,,Nu merita asta”