Astra, lider în playout. Ce le-a cerut Neagoe jucătorilor

Astra Giurgiu s-a impus cu 3-1 pe terenul lui Hermannstadt şi este prima în clasamentul din playout. Eugen Neagoe nu şi-a manifestat bucuria la niciunul dintre golurile echipei sale.

La final, antrenorul Astrei a explicat motivul pentru care se manifestă cu reţinere pe banca tehnică. Neagoe le-a cerut şi jucătorilor săi să îşi păstreze concentrarea până la finalul partidelor.

„Sunt mulțumit de rezultat, foarte mulțumit de repriza a doua. Prima repriză a fost nimic la nimic, nu ne-am creat nimic, a fost o repriză modestă, urâtă. Le-am spus și lor felicitări pentru repriza a doua.

Trebuia să fim atenți la acea fază fixă, să nu primim gol. Eu mă bucur mai rar la goluri. Mă bucur după joc, în vestiar. Le-am cerut și lor să procedeze la fel. Până nu fluieră arbitrul, trebuie să rămânem concentrați. Același lucru fac și eu.

Dacă vom rămâne concentrați, vom trata următoarele jocuri la fel de responsabi. Urmează iar un joc dificil, ne dorim să câștigăm, să rămânem în fruntea play-out-ului. Sper ca băieții să rămână la fel de concentrați, vom face tot ce depinde de noi, să câștigăm jocurile și să ajungem acolo unde ne dorim cu toții”, a spus Neagoe, la finalul partidei.

ASTRA

După victoria de la Sibiu, Astra a urcat pe primul loc în playout, cu 23 de puncte. Hermannstadt, cu numai 13 puncte în cont, este ultima în clasament.

CITEŞTE ŞI: VIDEO | Astra demonstrează că merita un loc în play-off! Victorie la Mediaş cu Hermannstadt