RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Asaltat de oferte, Helmuth Duckadam a luat decizia: “Mă voi concentra pe asta”

Fostul președinte de imagine al FCSB a decis să investească în continuare în …imaginea sa.

Astfel, după ce a părăsit stafful administrativ al vicecampioanei României, eroul de la Sevilla și-a respectat declarația prin care anunța că nu va mai activa în cadrul vreunui club din România.

„O să merg cu ce știu eu să fac în continuare. Am un site de echipamente sportive, cu mănuși, tot ce înseamnă sport și mă voi concentra să îmi valorific imaginea. Am creat linia de echipament sportiv marca HDuckadam’86. 

Vreau să fiu mai aproape de toți cei care vor să se simtă confortabil și să aibă atitudine de învingător, mai aproape de toți cei cărora, anul 1986 le stârnește aminitiri de neuitat”, a declarat fostul mare portar pentru Mediafax.

duckadam 86

În tot acest timp, Helmuth Duckadam și-a dat acceptul ca un liceu să îi poartă numele. Este vorba despre cel cu profil sportiv din Clinceni. Primarul micuței localități a dezvoltat subiectul.

„Am avut o discuție preliminară cu domnul Duckadam în acest sens și am acceptul dânsului. Vom avea un Consiliu de Administrație la nivel de școală, după care vom da o decizie oficială.

Ne-am gândit că avem nevoie de imagine și la un nume de mare rezonanță în fotbalul românesc. Iar Duckadam este, a fost comentariul lui Adrian Budeanu în urmă cu ceva timp pentru gsp.ro. 

CITEȘTE ȘI –>> S-a decis succesorul lui Vintilă? “Aș avea o discuție cu Gigi Becali”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare