FOTO | Aroganță supremă! Suma de bani pe care ultrașii steliști sunt gata să le-o ofere dinamoviștilor dacă retrogradează

Dinamo a pierdut un nou meci în play-out-ul Ligii 1, scor 1-4, în deplasarea de la Mediaş, contra celor de la Gaz Metan Mediaş.

Aflată tot mai aproape de retrogradare, Dinamo a devenit ţinta ironiilor din partea suporterilor celor de la Steaua, care au postat un mesaj ironic, după o nouă înfrângere a ,,câinilor”.

Dinamo Suparare

Suporterii Stelei spun că îi vor premia pe jucătorii celor de la Dinamo cu suma de 10.000 de euro, dacă echipa din Ştefan cel Mare va retrograda la finalul sezonului.

,,Atenţie, acesta nu este un pamflet!
Ne aflăm în faţa unui moment crucial şi, dorim pe această cale, să ne anunţăm contribuţia şi să premiem performanţa jucătorilor dinamovişti.
Considerăm că eforturile pe care aceştia le depun sunt peste limita imaginaţiei şi dorim să anunţăm pe această cale că îi vom premia la sfârşit de sezon în cazul unei reuşite.
Ultrasi Steaua 2
Aşadar, Sud Steaua oferă ca primă jucătorilor dinamovişti suma de 10.000 euro în cazul retrogradării. Da, aţi citit bine. Dacă Dinamo retrogradează, noi le premiem jucătorii.
Ştim ce înseamnă sacrificiul jucătorilor şi suntem de parere că această sumă poate ajuta la destinderea acestora în diferite cluburi de manele, cluburi cunoscute nu doar de ei, cât şi de suporterii acestora.
Acestea fiind spuse, dorim ca informaţia să ajungă la jucătorii neplătiţi şi batjocoriţi sub emblema lui Dinamo. Ei merită mai mult, nu bătaia asta de joc.
Cu cât mai repede, cu atât mai bine! Înainte!”, apare în comunicatul ultraşilor de la Steaua.
După înfrângerea la scor cu Gaz Metan Mediaş, Dinamo se află în acest moment pe locul 9 în Liga play-out, cu doar 15 puncte acumulate.
dinamo 8

Citeşte şi VIDEO | Dinamo, tot mai aproape de Liga a 2-a! ,,Câinii”, învinşi fără drept de apel de Gaz Metan Mediaş