RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Anunţul zilei, făcut de Pablo Cortacero: ,,Vin în România! Nu voi efectua niciun proces de negociere pentru vânzarea acţiunilor”

Dinamo a ajuns să treacă printr-o perioadă nefavorabilă, după ce în vară Ionuţ Negoiţă i-a cedat clubul lui Pablo Cortacero.

De atunci, spaniolul nu a adus nicun ban la club, iar situaţia financiară a echipei a devenit una cât de cât stabilă datorită suporterilor acţionari prin intermediul programului DDB.

program-ddb

Acum, Pablo Cortacero şi-a anunţat revenirea în România, după ce a stat mai mult în ,,umbră” în ultima vreme. Acesta vine în ţară pentru procesul de pe 18 martie, în care speră să fie repus în funcţia de preşedinte al Consiliului Administrativ al lui Dinamo. Dacă acest lucru se va întâmpal, ibericul anunţă că va veni şi cu banii necesari sălvării lui Dinamo în acest sezon.

Citește și EXCLUSIV | Fost internațional român dă de pământ cu pretendentele la titlu: „Ne luptăm între noi că e cam grea lupta cu străinii”

,,Având în vedere informațiile confuze și rău intenționate care sunt produse în ultima perioadă în mass-media în ceea ce mă privește și în ceea ce privește grupul de investiții din care fac parte și pe care îl reprezint, sunt obligat să fac publice următoarele precizări:

cortacero actionar

1. Vreau să precizez absolut că, în calitate de acționar majoritar al societății FC Dinamo București 1948, NU mă interesează și NU voi efectua niciun proces de negociere pentru vânzarea acțiunilor care reprezintă 72,8% din capitalul social.

2. După acțiunile în afara legii pe care DDB le-a întreprins față de club de pe data de 27 noiembrie 2020, în care angajații spanioli au fost obligați să părăsească țara din cauza unor acțiuni amenințătoare și intimidante, precum și dezvoltarea diferitelor evenimente precum: numirea ilegală a președintelui, fără a fi pe ordinea de zi, a unui nou Președinte al Consiliului de Administrație care nu este legitim, ocuparea și controlul activității administrative și financiare la birourile clubului, managementul sportiv, cantonamentul, Academia, precum și vizitele nefericite la hotel de către o parte mică din grupul DDB menționat pentru a ne insulta, amenința și intimida pe noi, angajații spanioli, serviți această declarație pentru a o denunța public, deoarece justiția pune în curând totul înapoi în ordinea care nu ar fi trebuit niciodată modificată.

3. Niciun grup de investiții de niciun tip nu dorește să își pună în pericol situația economică în fața unor astfel de circumstanțe și în fața instabilității generate de evenimentele menționate crescute și de ignoranță și neîncrederea în oamenii care o administrează atât din punct de vedere financiar, cât și din cauza faptului că nu se știe cine manevrează economic clubul. Din acest motiv, grupul de investiții din care fac parte a decis să aștepte să se întâmple ceva, să lucreze în umbră pentru a nu-și pune în pericol activele financiare.

Citeşte şi Dinamo se mai și refuză! Atacantul dorit de „câini” a semnat cu FC Hermannstadt

4. Având în vedere situația nefericită în care a fost scufundat clubul de luni zile, după uzurparea puterilor la care am fost supuși și văzând situația lamentabilă actuală a acestuia în ceea ce privește managementul sportiv, economic și administrativ; comunic că în următoarele zile voi fi prezent în orașul București, împreună cu profesioniștii mei din grupul de lucru, pentru a recâștiga controlul absolut al clubului în toate departamentele, pentru a lua decizii importante și să îndeplinesc toate obligațiile financiare și profesionale ale acestora pentru a aduce din nou FC Dinamo București 1948 în locul pe care îl merită să fie.

5. Dorința mea este să stabilesc sinergii și punți de colaborare cu DDB și cu toate aceste grupuri de fani ai FC Dinamo București dintr-un climat de respect și educație pentru un bine comun și pentru a obține stabilitatea și forța care ne permite să facem un club mai mare.”, apare în comunicatul lui Pablo Cortacero, pentru Fanatik.

Cortacero anunţă că nu va ceda în niciun fel acţiunile pe care le deţine la clubul din Ştefan cel Mare.

,,Vin în România cu un singur gând. Să preluăm puterea în club pe care n-ar fi trebuit să o pierdem niciodată și să facem din Dinamo un club mare, stabil financiar. Voi fi prezent la Tribunalul București.”, a mai precizat Cortacero, pentru sursa menţionată.

În acest moment, Dinamo se află pe locul 14 în Liga 1, cu 27 de puncte acumulate în cele 26 de partide disputate în campionat.

Citeşte şi EXCLUSIV | Forma slabă lui Dinamo, explicată de un fost căpitan al echipei: ,,Problemele de acolo se suprapun cu randamentul jucătorilor”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare