RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Anunțul momentului făcut de Walter Zenga: „Sunt conștient că pot antrena acolo”

Italianul care și-a început cariera în Liga 1 abia așeteaptă următoarea provocare. Deși s-a vorbit că U Craiova ar fi interesată să îl aducă în Bănie, fostul mare portar are alte ținte. 

Demis de Cagliari în luna august a anului trecut, Zenga așteaptă o nouă ofertă din Serie A pentru a reveni pe banca tehnică.

Eu vreau să revin în Serie A, chiar dacă am în CV mai multe echipe din străinătate. Din nefericire, am avut ghinion în 4-5 situaţii de-a lungul carierei, cum ar fi la Sampdoria.

N-am nimic cu Montella, care mi-a luat locul, dar rezultatele nu s-au schimbat nici cu el. La Venezia, la fel. Aşa a fost să fie. Sigur că Serie A este obiectivul principal, sunt conştient că pot antrena acolo. Mă gândesc doar la Serie A”, a mărturisit tehnicianul de 60 de ani pentru Gazzetta dellos Sport. 

Zenga le-a antrenat pe FC Naționala, Dinamo și FCSB în Liga 1.

„Acum sunt mulţi antrenori tineri, dar nu vârsta contează, ci mentalitatea, atitudinea şi calităţile. Trebuie să-ţi dai seama cum să te adaptezi la lotul pe care îl ai. În primul rând, un antrenor trebuie să ştie ce li se potriveşte cel mai bine jucătorilor.

Acum sunt în Dubai, urmăresc meciurile la televizor. E un moment special, profit de şansă şi petrec timp cu copiii. Mă duc să-i iau de la şcoală, ne distrăm împreună. Pe scurt, sunt un tată cu normă întreagă„, a completat fostul mare portar. 

CITEȘTE ȘI –>> Adi Popa, primele declarații după ce a semnat noul contract: “Sunt nerăbdător să joc”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare