RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Adi Popa, primele declarații după ce a semnat noul contract: „Sunt nerăbdător să joc”

Mijlocașul a ales să meargă la Academica Clinceni, acolo unde se mai află trei dintre foștii săi coechipierii din perioada FCSB. 

Popa a jucat în turul acesteui campionat pentru FC Voluntari, pentru care a marcat două goluri în opt meciuri de campionat.

Mă simt bine, nerăbdător să încep să joc, pentru că de aceea am venit şi sper să o fac înt-un mod cât mai bun şi cât mai plăcut. Am ales Clinceniul pentru proiectul de aici, am fost și în vară aproape să ajung la Academica.

Mai sunt și foşti colegi de-ai mei din perioada în care am activat la FCSB. Este ambiţia de a juca din nou în play-off, de a avea continuitate, pentru că am mai aşteptat în vară o ofertă din afară şi nu a venit şi am pierdut timp. Acum nu am mai vrut să repet acea greşeală„, a fost prima declarație a fotbalistului de 32 de ani în tricoul noii sale echipe.

Adi Popa speră să ajungă în play-off cu echipa ilfoveană.

„Îmi doresc să joc cât mai bine, să îmi pun calităţile în slujba echipei. Să ajut echipa să obţină rezultate cât mai bune. Odată ce am fost obişnuiţi să ne batem numai acolo sus, involuntar, din gena noastră tresare acest orgoliu.

Atâta timp cât mă aflu în activitate şi nu sunt retras, mă voi gândi la echipa naţională. Cu atât mai mult cu cât voi avea evoluţii bune şi echipa va fi sus”, a mai adăugat Popică. 

CITEȘTE ȘI –>> Simona Halep revine pe teren! Primul turneu din 2021 la care va participa numărul doi mondial

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare