Anunțul așteptat de toți fanii Cristinei Neagu: “Sunt șanse mari”

cristina-neagu

Handbalista care evoluează la CSM București este în negocieri avansate pentru prelungirea acordului cu vicecampioana României. Chiar antrenorul Adi Vasile a confirmat că părțile sunt foarte aproape de se înțelege. 

“Suntem pe final de negocieri cu toate cele ale căror contracte sunt scadente în vară. Curând sperăm să vină şi confirmările pentru toată lumea. Dacă Cristina Neagu nu ar avea oferte de la alte echipe sau dacă alte fete din echipa asta nu ar avea oferte, înseamnă că nu suntem cine suntem. E normal să aibă oferte, sunt atât de bune!” a decarat Adi Vasile.

Cristina Neagu a ajuns la CSM București în 2017 și semnase inițial pe două sezoane cu fosta campioană a Europei. În primăvara anului trecut, sportiva de 31 de ani s-a înțeles pentru o prelungire cu încă un sezon al contractului scadent.

În momentul în care a semnat extinderea vechiului acord Neagu era în proces de recuperare după accidentarea suferită în decembrie 2018 la CE la meciul împotriva Ungariei. Handbalista a revenit pe teren la finalul anului trecut iar sâmbătă va juca alături de coechipierele sale primul meci din faza a doua a Ligii Campionilor. CSM București o va întâlni la Budapesta pe Ferencvaros.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Ei sunt cei mai buni atleți din 2019! Steaua a fost la înălțime. Prezența care nu a trecut neobservată