Anunț uriaș despre CSA Steaua: ”Sunt niște oameni care se pregătesc să preia acest club”

CSA Steaua este aproape de un nou pas spre promovarea în Liga I. Pentru accederea în primul eșalon fotbalistic, gruparea roș-albastră are nevoie de finanțare și transformarea în club de drept privat.

Fostul mare jucător Gabriel Balint (57 de ani) a anunțat că preluarea Stelei de la Clubul Sportiv al Armatei ar urma să se facă în viitorul apropiat, iar primele investiții ar puta avea loc încă din iarnă.

Eu sunt sigur că vor veni. Eu și știu niște lucruri. Deja se întâmplă niște lucruri în spate, se pregătesc niște lucruri, dar nu pot spune detalii, sunt neoficiale. Sunt niște oameni care se pregătesc să preia acest club, dar să avem răbdare. Sunt niște vești bune, sunt niște oameni foarte cunoscuți, unii care sunt și legende ale Stelei. Un grup care vrea să facă lucrul ăsta, mai ales că echipa se va muta pe stadionul ei, unde va fi extraordinar.

gabi-balint

Steaua nu va putea ajunge în Liga 1 aflându-se doar sub tutela CSA. Eu mă gândesc la anul viitor. Anumite implicații se vor putea vedea chiar din iarnă, când vor mai fi aduși niște jucători. Eu sper să vină niște jucători pentru a întări această echipă și a avea șanse de promovare mai mari. E nevoie ca echipa să promoveze, clar, pentru a se putea intra și a se face treabă”, a declarat Gabriel Balint, pentru AS47.

csa steaua

Steaua ocupă primul loc în Liga a treia, cu 23 de puncte, cu două mai multe decât rivala FCSB 2.

Citește și EXCLUSIV | Rădoi, ești atent? ”Trebuie să ne hotărâm: ori tineri, ori fotbaliști care nu joacă!”