Antrenorul lui Honved, suspendat în Ungaria pentru că este italian

giuseppe-sannino

Antrenorul Giuseppe Sannino și secundul său Alessandro Recenti au fost suspendați temporar din funcție de conducerea lui Honved de frica coronavirusului.

Se presupune că cei doi antrenori au intrat în contact cu italieni din zonele contaminate ale Italiei.

„Antrenorul Honved a fost suspendat din funcție de teama unei crize a coronavirusului. E o măsură de precauție pe care managementului a decis s-o aplice pentru a-și apăra suporterii, jucătorii și colegii de la club”, au declarat oficialii lui Honved Budapesta, potrivit France Football.

Teama de coronavirus i-a determinat pe cei de la Ludogoreț să poarte măști de protecție la sosirea în Italia.

Moți a vorbit despre decizia bulgarilor: „Am vorbit despre coronavirus și am aprofundat subiectul. Nu cred că am fost speriați, dar îngrijorați am fost. Apoi, trebuie să spun că după ce am aterizat, la aeroport am văzut oamenii foarte calmi. Oameni care nu purtau măști, care păreau liniștiți, ceea ce ne liniștește și pe noi.

Pentru noi este mai bine să prevenim. Suntem tineri și dacă am fi infectați am merge la cele mai bune spitale posibile. Dar avem familii, avem copii acasă. Nu vrem ca ei să se îmbolnăvească”, a declarat Cosmin Moți pentru presa din Italia.

Citește și ♦ VIDEO | Ofensivă totală la Craiova! ”Poţi câştiga un meci pe contraatac, dar nu şi un campionat”