“Antrenament” pentru olteni înaintea play-off-ului! Alexandru Tudorie: “Trebuie să arătăm la fel de bine!”

CS Universitatea Craiova a învins-o pe Viitorul Pandurii Târgu Jiu, scor 3-0, într-un meci disputat miercuri seară, pe stadionul Ion Oblemenco, în prima manșă a semifinalelor Cupei României.

Golurile partidei de pe “Ion Oblemenco” au fost marcate de Ovidiu Bic, Alexandru Tudorie și Fedele.

Alexandru Tudorie, atacantul oltenilor este bucuros că a reușit să marcheze contra celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu și speră ca evoluția bună contra formației din Liga 2, să continue și în play-off-ul Ligii 1.

“Mă bucur că am câștigat în primul rând și că am marcat, acum trebuie să ne vedem de următorul meci din campionat. Începe play-off-ul și trebuie să arătăm la fel de bine. A trebuit să arătăm că suntem o echipă de Liga 1 cu pretenții la primele locuri și eu cred că s-a văzut în această seară. 

173767828 1956858561133232 8589033998052653134 n

Astăzi am intrat motivați, așa trebuie să facem la fiecare meci și eu spun că totul o să vină de la sine, treaba o să meargă din ce în ce mai bine. O să ne iasă și jocul, trebuie să avem motivație și asta contează cel mai mult. Noi în atac încercăm să marcăm la fiecare meci, la ultimul meci nu ne-a ieșit, nici la cel cu FCSB, sperăm ca sâmbătă să o facem și să luăm cele trei puncte.” a declarat Alexandru Tudorie după finalul partidei.

alexandru tudorie debut universitatea craiova 1024x1024 1
Alexandru Tudorie

Citește și CS Universitatea Craiova a învins-o pe Viitorul Pandurii Tg. Jiu și e cu un pas în finala Cupei României