Anghelache dă de pământ cu Dinu! „Nu mai doarme noaptea și are timp de fabulații și prostii!”

Constantin Anghelache, fost președinte al lui Dinamo, l-a atacat virulent pe Cornel Dinu după ce acesta a declarat că a mituit arbitrii pentru ca Dinamo să câștige meciurile cu Hamburg și cu Dinamo Minsk.

În urmă cu fix 36 de ani, Dinamo realiza cea mai mare performanță a clubului, însă Cornel Dinu a aruncat o perdea de umbră asupra acestei performanțe după ce a declarat că gruparea alb-roșie și-a aranjat parcursul european.

„Eu îl consideram pe Dinu un prieten, dar văd că are acum multe deviații în tot ceea ce spune. Păi el aruncă cu noroi chiar în munca lui personală? Nu era el antrenor secund, iar Nicușor antrenor principal? Bine, văd că îl ia peste picior pe Nicușor și îl face preparator fizic, dar este treaba lui. Însa cum poți să vii să dai chiar în munca ta?

Nu este prima dată când Dinu mă înțeapă pe mine, dar imi vine să râd în hohote de tot ce spune. Cum credeți voi că Securitatea din România ar fi permis să se umble cu atâția bani în vremea aia. Să ieși din țară, să dai mită, să faci asemenea lucruri. Dinu vorbește de Anghel ăla că este mort și nu poate să se mai apere. Pe mine Dinu mă face cu funcția aia, dar nu eram așa ceva. Mi-ar fi plăcut mie să am funcția aia. Eu atunci lucram la Londra. I-am fost șofer lui Dinu, dormise la ambasadă noastră, când a venit să îi spioneze pe cei de la Liverpool.

dinamo liverpool

Le-am trimis eu în țară și o casetă. Eu am ajutat Dinamo cu tot ce am omenește la Londra din punct de vedere organizatoric. Mă rugase Ministrul de Externe, Ștefan Andrei. Brigada aia de arbitri de care spune Dinu eu doar am ajutat-o să își obțină viza. Din păcate Dinu nu cred că mai poate să doarmă noaptea și are timp să se gândească la asemenea fabulații și prostii. Lui Movilă i s-a rupt maxilarul la meciul tur. Este mare păcat tot ceea ce a apărut acum”, a spus Anghelache pentru ProSport.

Citește și • VIDEO | E tristețe mare la Dinamo! Prunea a dezvăluit principalul motiv de supărare al fotbaliștilor