VIDEO | E tristețe mare la Dinamo! Prunea a dezvăluit principalul motiv de supărare al fotbaliștilor

Florin Prunea a dezvăluit că fotbaliștii lui Dinamo sunt extrem de deranjați de faptul că sunt neplătiți de câteva luni bune de zile.

Președintele „câinilor” susține că nu mai are vreo speranță că gruparea din „Ștefan cel Mare” se va putea salva de la faliment.

„Toata lumea înţelege că sunt probleme, dar să rămâi fără bani de 4 luni, nu e normal. Eu am refuzat să-mi iau salariile pentru ca angajaţii clubului să-şi ia banii.

Jucătorii sunt ai nimănui, nimeni nu i-a sunat, nimeni nu le-a dat vreo veste”, a spus Florin Prunea pentru TVR Sport.

Ionuț Negoiță negociază cu un grup de investiții din Spania vânzarea clubului Dinamo. Potrivit declarațiilor lui Ioan Andone sunt șanse mari ca actele să fie săptămâna viitoare însă fostele glorii ale „câinilor roșii” și-au pierdut speranța.

„Până acum o lună nu mă gândeam la faliment, dar de acum încep să iau în serios această variantă, mai ales după ultimele declaraţii date de Ionuţ Negoiţă”, a mai spus Prunea.

Florin Prunea: “Jucătorii sunt supăraţi! Sunt neplătiţi de patru luni!"

Florin Prunea: “Jucătorii sunt supăraţi! Sunt neplătiţi de patru luni!"Toata lumea înţelege că sunt probleme, dar să rămâi fără bani de 4 luni, nu e normal. Eu am refuzat să-mi iau salariile pentru ca angajaţii clubului să-şi ia banii. Jucătorii sunt ai nimănui, nimeni nu i-a sunat, nimeni nu le-a dat vreo veste. Până acum o lună nu mă gândeam la faliment, dar de acum încep să iau în serios această variant, mai ales după ultimele declaraţii date de Ionuţ Negoiţă.sursa: TVR Sport

Publicată de Iubim 1948 Dinamo pe Vineri, 24 aprilie 2020

Citește și • Cornel Dinu, declarații ȘOC la 36 de ani de la cea mai mare performanță a lui Dinamo: „N-am mai putut să umblăm la arbitri”