Andrei Prepeliţă, după victoria cu Dinamo: ,,S-a creat o emulaţie în Piteşti, lumea va veni lângă FC Argeş acum”

Meciul din etapa a 27-a a Ligii 1, dintre Dinamo Bucureşti şi FC Argeş, disputat în Ştefan cel Mare, s-a terminat cu victoria oaspeţilor, scor 2-1.

Golurile partidei au fost reuşite de Robert Grecu, în minutul 28, din pasa lui Malele, care ulterior a punctat din penalty, în minutul 84, pentru FC Argeş, respectiv Vlad Achim, în minutul 71, pentru Dinamo, după ce a prins un şut care nu i-a dat nicio şansă portarului advers.

Dinamo FC Arges

Andrei Prepeliţă, antrenorul lui FC Argeş, a vorbit la finalul victoriei cu Dinamo. Acesta este convins că tot mai multă lume va fi alături de echipă în această perioadă, având în vedere că formaţia piteşteană este foarte aproape de a ajunge în play off.

,,Am plecat de pe ultimul loc şi am avut un obiectiv clar. Dacă va fi să ajungem în playoff, va fi un bonus şi o bucurie pentru toată lumea. Ce mă bucură a fost reacţia echipei după gol. M-am temut puţin, i-am văzut cu capul în pământ după ce au primit golul egalizator. Dar apoi şi-au revenit, au scos echipa mai sus şi a venit şi acel penalty.

Andrei Prepelita

Suntem o echipă, împreună cu cei de acasă, cu conducătorii, cu toată lumea… lucrurile sunt ok. S-a creat o emulaţie în Piteşti, toată lumea va veni lângă FC Argeş acum. Pe unde mergi, lumea te încurajează şi asta o simţim, chiar dacă se joacă fără spectatori.“, a declarat Andrei Prepeliţă la finalul jocului cu Dinamo.

După acest meci, Dinamo rămâne pe locul 14 în Liga 1, cu 27 de puncte acumulate în cele 27 de meciuri disputate în campionat.

De cealată parte, FC Argeş se află pe locul 7 în Liga 1, cu 36 de puncte adunate în cele 27 de meciuri jucate până în prezent.

FCArges

Citeşte şi VIDEO | Dinamo nu îşi revine în Liga 1! ,,Câinii” ajung la 7 meciuri fără victorie în campionat, după eşecul cu FC Argeş