Andrei Ivan, după ce a fost omul meciului pentru Craiova: ,,Va fi un drum foarte greu către titlu”

Meciul dintre Gaz Metan Mediaş şi Universitatea Craiova, din etapa a 27-a a Ligii 1, s-a terminat cu victoria oaspeţilor, scor 2-0.

Golurile partidei din Ardeal au fost reuşite de Andrei Ivan, în minutul 50 şi Alexandru Cicâldău, în minutul 60, din pasa primului marcator.

Craiova Ivan

Andrei Ivan, omul meciului pentru Craiova, a vorbit la finalul jocului cu cei de la Gaz Metan Mediaş. Acesta spune că terenul de joc le-a dat foarte mari bătăi de cap oltenilor, dar importante sunt cele trei puncte.

Ne-am trezit în a doua repriză și am reușit să luăm cele trei puncte. A fost un teren greu, care se rupea repede și ne-a fost mai greu. Va fi un drum foarte greu către titlu.

Craiova Ivan Andrei

Am început să joc după accidentare, am revenit bine din Germania. Acum sunt foarte bine. Nu depinde de mine dacă o să fiu convocat la națională, poate să mă cheme acolo doar prin evoluțiile mele.”,a declarat Andrei Ivan, la finalul jocului cu Mediaş.

După acest meci, Universitatea Craiova râmâne pe locul 3 în Liga 1, cu 53 de puncte acumulate în cele 27 de jocuri disputate.

De cealaltă parte, Gaz Metan Mediaş se află pe locul 12 în Liga 1, cu 28 de puncte adunate în cele 27 de meciuri jucate în campionat.

Craiova bucurie

Citeşte şi VIDEO | Craiova, spectacol la Mediaş! Andrei Ivan, gol şi assist pentru Cicâldău