RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Gigi Becali dezvăluie cum a obţinut Florinel Coman permisul auto în Ucraina: ,,Are carnet internaţional, e înregistrat”

Gigi Becali a explicat cum şi-a obţinut atacantul de la FCSB permisul de conducere în Ucraina, în exclusivitate la Realitatea Plus.

Patronul lui FCSB spune că Florinel Coman nu ar trebui să aibă probleme grave cu legea, pentru că permisul său din Ucraina este unul internaţional şi este înregistrat.

Sursa foto: Profimedia Images

Latifundiarul din Pipera spune că permisul de conducere al fotbalistului de 22 de ani va fi reţinut, cel mai probabil, în jur de 2-3 luni de zile.

,,El când a fost accidentat, a fost şi s-a tratat prin Ucraina, a stat 3-4 luni, a dat şi examenul de carnet, are carnet internaţional, e înregistrat, ne-am interesat, e înregistrat acolo în Ucraina, e carnet internaţional, e valabil in orice ţară din lume. E adevărat ca el trebuia să înştiinţeze autorităţile române că are carnet din Ucraina şi să-l bage şi în datele din România.

Pentru că miliţianul nu poate să intre în baza de date din Ucraina, el nu era înscris şi i s-a făcut dosar penal că n-are carnet. Acum o să facă verificări, o să verifice în Ucraina şi miliţia de aici o să claseze dosarul. E adevărat că o să-i reţină permisul pentru o lună 2-3 pentru că a avut 165 km/h.”, a spus Gigi Becali la Realitatea Plus.

Citeşte şi Florinel Coman, apărat de un rival al FCSB-ului: „Cine n-a greșit în viață? Sper să treacă peste această problemă!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare