Andrei Chindriş, indecis pentru un transfer la FCSB: ,,Nu ştiu dacă vreau acolo”

Meciul dintre FC Botoşani şi FCSB, din etapa a 25-a a Ligii 1, s-a terminat cu victoria ,,roş-albaştrilor”, scor 2-0.

Golurile partidei disputate în Moldova au fost marcate de Florin Tănase, în minutul 55 şi Darius Olaru, în minutul 66, după ce prima repriză a fost una mult mai strânsă.

FCSB Botosani

Andrei Chindriş, fundaşul celor de la FC Botoşani, a vorbit la finalul partidei despre ceea ce s-a întâmplat pe teren în această seară. Legat de un transfer la FCSB, Chindriş a spus că nu ştie dacă vrea să urmeze exemplul foştilor să-i colegi şi să semneze cu echipa lui Gigi Becali.

,,A fost greu, FCSB e o echipă foarte bună, foarte agresivă. Ne-a dezavantajat pentru stilul acesta de joc, FCSB, azi ne-a încurcat foarte mult. Doua contraatacuri de la care au marcat două goluri frumoase. Noi nu ne-am făcut jocul, ei vin mai agresivi şi mai repede şi asta pe noi nu ne-a ajutat. Calitatea terenului nu e bună şi sare mingea. Sunt mulţi jucători care au făcut pasul la FCSB, dar e normal să se întâmple asta pentru că sunt buni. Noi suntem o echipă buna, jucăm fotbal, cred că şi terenul va fi mai bun la meciul următor cu Universitatea Craiova, pentru că ştim cum arată terenul de la Craiova. Noi trebuie să ne facem treaba, să strangem puncte şi la final vedem unde suntem.

chindriș-botoșani

Nu ştiu dacă vreau si eu acolo ca şi colegii mei, nu are sens întrebarea… e fără sens.. nu are sens să vorbesc despre asta acum.”, a declarat Andrei Chindriş, după eşecul cu FCSB.

După acest joc, FCSB rămâne lider în Liga 1, cu 54 de puncte acumulate în cele 25 de meciuri disputate în campionat.

De cealaltă parte, FC Botoşani se află pe locul 5 în Liga 1, cu 37 de puncte adunate din 25 de meciuri jucate până acum.

chindris botosani fcsb

Citeşte şi VIDEO | FCSB se distanţează la trei puncte de CFR Cluj! Victorie pentru ,,roş-albaştri” la Botoşani