Andrei Chindriș, indecis între FCSB și CFR Cluj! “Sunt prins la mijloc. Ambele sunt tentante”

chindriș-botoșani

Gigi Becali a pus ochii pe un alt fundaș central de la FC Botoșani, după ce l-a transferat pe Andrei Miron. Înainte de a izbucni pandemia de coronavirus, finanțatorul de la FCSB era dispus să achite un milion de euro pentru Andrei Chindriș, în vârstă de 21 de ani.

Finanțatorul botoșănenilor, Valeriu Iftime, nu vrea să se despartă de Chindriș, după ce a vândut alți doi fundași centrali în acest sezon: Andrei Burcă la CFR Cluj și Andrei George Miron la FCSB.

800.000 de euro este cota de piață a lui Andrei Chindriș, conform transfermarkt.com.

chindris

Sunt prins la mijloc! Cluburile trebuie să se înțeleagă prima dată, apoi aș intra eu în joc. Cu mine nu s-a discutat nimic concret, dar știu că sunt oferte, interese. Aștept să văd. Ar fi o variantă bună pentru mine la FCSB. N-am vorbit recent cu Miron. Nu mi-e teamă de Gigi Becali, fiecare e un caracter diferit și nu știu cum m-ar afecta, n-am fost pus în situația asta.

Nu m-am gândit la un transfer în străinătate. Mi-ar plăcea să ajung în Spania, am trăit acolo, cunosc limba și ar fi mai comod pentru mine. Dar în orice campionat puternic mi-ar fi bine. 

FCSB și CFR Cluj sunt echipe mari din țară, ambele sunt tentante“, a spus Andrei Chindriș la DigiSport.

andrei-chindris-botosani-fcsb
Andrei Chindriș a fost titular în meciul FC Botoșani – FCSB, scor 2-2, în prima etapă din play-off-ul Ligii 1

CITEȘTE ȘI -> EXCLUSIV | Coronavirusul bagă Liga 1 în criză! “Va fi dezastru! Cipru și Grecia au trăit o perioadă de genul ăsta”