RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Anamaria Prodan, răspuns acid la adresa lui Gigi Becali: ,,Este foarte mic! L-au obligat pe Man să semneze”

Plecarea lui Dennis Man de la FCSB la Parma va deveni cea mai scumpă mutare din istoria Ligii 1.

Gigi Becali va încasa nu mai puţin de 13 milioane de euro în schimbul jucătorului de 22 de ani, care va avea în Italia un salariu de 1 milion de euro pe an.

Transferul s-a făcut cu scandal. Deşi impresarul jucătorului este Anamaria Prodan, mutarea a fost negociată de Giovanni Becali. După această situaţie, Gigi Becali a anunţat că nu vrea să mai aibă legătură cu Anamaria Prodan.

Aceasta nu a stat pe gânduri şi a reacţionat imediat după anunţul lui Becali. Impresara declară că patronul de la FCSB este un om prea mic pentru ceea ce a făcut în cazul acestui transfer. Anamaria Prodan mai susţine că cei care s-au ocupat de trasfer l-au obligat pe Dennis Man să semneze o hârtie pentru două zile.

,,Sunt dezamăgită. Am un gust amar. Ce mi-au spus oameni importanţi despre Becali s-a adeverit. Eu i-am luat apărarea că este un om foarte corect, vreau să îmi menţin părerea. Dar acum îmi dau seama că este foarte mic. Nu o să mai existe nici de partea mea nici un transfer.

L-am ajutat enorm şi când a fost la puşcărie. Eu şi soţul meu am tras să nu se aleagă praful. M-a rugat să nu iau comision când i-am vândut, când era în puşcărie. I-am vândut jucători de milioane. Puteam să le iau toţi banii. I-am adus milioane pe ei. El, ca să nu facă o femei un asemenea transfer, l-a băgat pe Giovanni Becali.

Nu vedeti ca e nonsens la ce spune? Daca primea o oferta de 13+2 milioane, nu e nici asta adevarata, dar o lasam asa. Daca o primea inainte cu doua ore inainte sa trimit eu oferta oficiala de la Parma, am trimis tuturor din club oferta, i-am adus 10 milioane plus bonusuri, era prima oferta de unde incepeau negocierile. 

A stiut intotdeauna ca de 6 luni negociez cu Parma transferul jucatorului. Dupa demiterea antrenorului de la Parma a trebuit sa asteptam.

Am discutiile cu tatal jucatorului si el, l-au obligat, intr-adevar sa semneze o hartie pe doua zile. Daca aveau oferta de 13 milioane plus doua, de ce Parma a trimis oferta oficiala la doua ore de 10 milioane.’‘, a declarat Anamaria Prodan pentru Pro X.

Citeşte şi Continuă războiul dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan: “Nu o să mai vorbesc niciodată cu ea!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare