Anamaria Prodan, noi detalii despre corecția aplicată lui Alexa: ”Sunt o fire vulcanică! Vreau să rămân o legendă!”

Impresarul Anamaria Prodan și antrenorul Dan Alexa au avut un conflict surprins de camerele TV la finalul unui meci din sezonul trecut!

Anamaria Prodan a vorbit despre incidentul de la finalul meciului din sezonul trecut, Astra Giurgiu – FC Botoșani, încheiat 2-2, în care a fost surprinsă lovindu-l în plină figură pe antrenorul de atunci al giurgiuvenilor, Dan Alexa. Agentul a negat că ar fi avut vreun conflict cu tehnicianul pe care îl și manageriază și susține că cei care colaborează cu ea trebuie să fie impecabili atât în viața personală, cât și în cea profesională.

dan alexa anamaria prodan 1

“Eu nu am avut niciun scandal cu Dan Alexa, sunt singura femeie din lumea fotbalului din România sau singura care contează, care există și care face performanță. Nu m-a interesat niciodată gura lumii pentru că provin dintr-o familie de milionari, familia mea a tot fost vorbită, comentată, urmărită de toată lumea.

Mama mea, una dintre cele mai mari artiste ale României, s-a confruntat și ea cu aceleași mitocănii, golănii, dar niciodată nu s-a uitat în stânga, în dreapta sau în spate. M-a învățat să merg doar înainte. Așa că nu iau în seamă pe absolut nimeni. Bârfe vor fi în viața mea până o să închid ochii și după ce o să închid ochii.

Dacă vedeți că până și de Eminescu la atâția ani de la moarte tot se vehiculează cu cine a trăit, ce a făcut, așa e când ai valoare. Eu îmi doresc să rămân o legendă. Cât despre scandalul cu Dan Alexa, eu sunt o fire vulcanică, de la oamenii la care țin am pretenții foarte mari. Cei care muncesc cu mine trebuie să fie impecabili și în viața personală și în cea profesională.”, a spus Anamaria Prodan conform Playtech.

Citește și Reghecampf este favorit să preia banca Universității Craiova! Mihai Rotaru are și o variantă de rezervă