Anamaria Prodan, nemulțumită de înjumătățirea salariilor la FCSB! “Nu vă mai plângeți ca babele. Cluburile depind de jucători”

FCSB a decis reducerea la jumătate a salariilor fotbaliștilor și staff-ului, pe o perioadă de 6 luni, pe fondul suspendării competițiilor. Patru jucători vor fi trimiși în șomaj tehnic, întrucât sunt pe ‘lista neagră’ a clubului. Impresarul Anamaria Prodan a avut o reacție virulentă la adresa patronilor de echipe de fotbal.

Gigi Becali a vrut să reducă salariile jucătorilor până la începutul anului viitor, dar căpitanul Florin Tănase l-a convins să aplice această măsură doar până în luna septembrie.

Anamaria Prodan cere măsuri care să fie în avantajul ambelor părți (fotbaliști și cluburi) și condamnă deciziile radicale luate de către patroni, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Faceți toți ceva să ieșim din situația asta, nu vă mai plângeți ca babele pe șanț! Este valabil pentru toți. Mai ales pentru cei din fotbal. Nu mă interesează ce nume poartă fiecare. Hai să găsim soluții bune pentru fiecare parte. Nu să ne facem rău. Dacă toate cluburile vor lua măsuri să le fie bine doar lor, atunci când vor avea nevoie de jucători și jucătorii vor face să le fie bine doar lor…

Cluburile de fotbal nu există fără jucători! Chiar dacă este patron Becali, Rotaru sau Hagi! Ei depind de jucători. Este clar că acum trebuie să strângem rândurile și să găsim soluții care să avantajeze ambele părți, a spus impresarul, pentru ProSport.

Anamaria Prodan Reghecampf reprezintă mai mulți jucători de la FCSB, printre care Dennis Man și Darius Olaru.

CITEȘTE ȘI -> Florin Tănase a explicat de ce a acceptat reducerea salariului. Condiția pentru Gigi Becali