RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Anamaria Prodan le-a dat replica suporterilor dinamoviști: „Sunt profesionistă și oriunde merg fac performanță!”

Anamaria Prodan le-a răspuns dinamoviștilor după ce a fost acuzată că a avut legătură cu transferul portarului Cătălin Straton la FCSB.

Anamaria Prodan, implicată şi la Hermannstadt, a declarat că își face meseria în mod profesionist și că nu reprezintă interesele unui singur club:

„Despre acest subiect nu am ce sa comentez… Nu intru in polemici cu nimeni. Eu sunt manager si imi fac meseria oriunde! Eu nu am contract cu o singura echipa! Si nici nu sunt angajata la o echipa! Sunt profesionista. Sunt exact ca un jucator. Oriunde merge face performanta. Numele meu trebuie sa fie perfect la orice echipa. La fel si al jucatorilor mei”, a declarat Anamaria Prodan pentru ProSport.

Anterior acestei declarații făcute de impresarul român, membrii din PCH, au amintit printr-un comunicat, de o posibilă legătură pe care ar fi avut-o impresarul Anamaria Prodan în transferul fostului dinamovist, Cătălin Straton la FCSB:

Citește și VIDEO | Al Hilal şi-a câştigat grupa! Reacţia lui Răzvan Lucescu după ce echipa sa a fost decimată de COVID-19

„Daca lingusitoarea Anamaria Prodan a avut o influenta in tranzactia asta, este cu atat mai urat. Sa nu uitam ca Mircea Rednic si-a pierdut jumatate din credit in ochii suporterilor, pentru o miscare asemanatoare (transferul lui Gnohere). Tot pe mana Medusei”, s-a arătat în comunicatul celor de la PCH.

Impresarul Florin Vulturar, cel care reprezintă interesele goalkeeper-ului care a semnat recent cu FCSB, a avut și el un mesaj pentru clubul din Ștefan cel Mare:

„Nu mi s-a părut normal cum s-a procedat cu Cătălin! A discutat cu cei din club, i s-a promis ceva și la final a fost cu totul altceva. Dar asta e… Dacă ai o înțelegere cu cineva și ți-ai dat cuvântul de onoare, atunci așa să rămână, nu să încerci sa profiți de conjunctură, asta dacă ești un club profesionist! Nu vreau să mai intru în detalii. Sper din suflet ca Straton să ajute FCSB să se califice în Europa și să-și îndeplinească toate obiectivele”, a declarat impresarul pentru Pro Sport.

Citește și Straton, taxat de o legendă dinamovistă: “A dat acea declarație nefericită din frustrare și din răutate!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare