RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Anamaria Prodan, declarație ȘOC: „Am telefoanele ascultate!” Cum s-a ajuns aici

Anamaria Prodan (47 de ani), patronul din umbră al formației FC Hermannstadt, a dezvăluit că are telefoanele ascultate.

Impresara a dezvăluit că măsura împotriva sa a fost luat în urma unor suspiciuni că a fost implicată în trucarea unor meciuri ale formației Gloria Buzău, în urmă cu patru ani.

Comisia de Disciplină a suspendat, în 2016, mai mulţi jucători şi antrenori de la Gloria Buzău, pentru trucare de meciuri.

„Am primit o hârtie acasă în care scrie că sunt monitorizată. Când știu că sunt corectă mă enervez… Scrie în hârtie că am un dosar privind manipularea rezultatelor meciurilor Gloriei Buzău. Și că au fost luate măsuri de supraveghere tehnică, interceptare și înregistrare a comunicațiilor prin telefon.

Nici măcar nu am trecut pe la Gloria Buzău. Nu am legătură cu așa ceva. Din ce am înțeles e un domn Pașcu (n.r. – Virgil Pașcu, ofițer de integritate la FRF), care a lucrat în domeniu. Se pare că el a avut această inițiativă. Sunt bani aruncați degeaba. Stau și mă urmăresc ambiental, în casă, în mașină. Am o viața plictisitoare. Nu am nimic în afară de transferuri!

Telefonul îmi făcea figuri de doi ani. Prietenii ziceau că am telefonul ascultat. Da, și ambiental mă ascultă. Se lăudau toți prin Federație. Am prieteni care îmi spun ‘Nu te suportă cutare și cutare’. Domnul Pașcu nu mă suportă!”, a declarat Anamaria Prodan pentru „Gazetă”.

Citește și • „Sincer, am văzut reluările!” Ce spune Dennis Man despre faza penalty-ului care a decis FCSB – Dinamo

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare